Εφαρμογή επεξεργασίας video μηνυμάτων

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Από σήμερα, στο iOS App Store, βρίσκεται ήδη μία νέα εφαρμογή μηνυμάτων βίντεο που ονομάζεται Wordeo.

H συγκεκριμένη εφαρμογή, επιτρέπει τους χρήστες να επεξηγούν το περιεχόμενο ενός μηνύματος κειμένου με μια σειρά σχετικών βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα,  σε κάθε Wordeo, οι λέξεις του μηνύματος κειμένου, μπορούν να μονταριστούν πάνω σε βίντεο. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής που θα είναι ένα βίντεο μήνυμα μπορεί αργότερα να κοινοποιηθεί είτε μέσω του Wordeo είτε από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης facebook, twiter.
 
Ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να πατήσει το κουμπί compose  και να γράψει το κείμενο που επιθυμεί. Στην συνέχεια, η εφαρμογή δημιουργεί ένα preview και αυτόματα μέσα απο μία συλλογή από κλιπ επιλέγει πώς ναδιακοσμήσειτο μήνυμα. Για παράδειγμα, ο χρήστης γράφει ένα μήνυμα, “ βροχερή μέρα στο Λονδίνο”, τότε η Wordeo αυτόματα του παρουσιάζει μια ομπρέλα και ίσως και μερικές εικόνες απο το Λονδίνο.

Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τα βίντεο κλιπ που έχουν τραβήξει στο παρελθόν κα τα έχουν ήδη  αποθηκευμένα στη συσκευή  iOS, ή ακόμα μπορούν να τραβήξουν εκείνη την στιγμή ένα νέο βίντεο μέσω της εφαρμογής . Αν ένας χρήστης θέλει να προσθέσει το δικό τους βίντεο , επιλέγει τοadd your own video”. Επιπλέον, ο
χρήστης έχει την δυνατότητα να αλλάξει γραμματοσειρά (υπάρχουν 20 τουλάχιστον) ακόμη και  να επιλέξει μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία απο soundracks ώστε να προσθέσει και μουσική υπόκρουση στα βίντεο του.

Σύντομα η συγκεκριμένη εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και για Android versions.