Δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 11 στα Windows 7

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης Developer Preview του Internet Explorer 11 στα Windows 7, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη για όλους, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα βγει στην κυκλοφορία και η τελική έκδοση του Internet Explorer 11, αφού εκτιμάται να είναι o βασικός προεγκατεστημένος browser στα Windows 8.1 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Internet Explorer 11 διακρίνονται για την μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων με βελτιωμένη απόδοση όσον αφορά το κομμάτι της εκτέλεσης του κώδικα, τα νέα πρότυπα υποστήριξης ιστοσελίδων νέας γενιάς και τα καινούρια εργαλεία που θα περιλαμβάνει για την ευκολότερη πρόσβαση και πλοήγηση στο διαδίκτυο. Σημαντικό κομμάτι καταλαμβάνει και η συμβατότητα του browser σε νέες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα η δημιουργία 3D περιεχομένου, που δίνει την δυνατότητα στους developers να αναπτύξουν web εφαρμογές και ιστοσελίδες που θα υποστηρίζονται πλήρως από τον Internet Explorer 11.