Βελτιώσεις στο Twitter για Mac

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Twitter ανακοίνωσε μερικές βελτιώσεις για Mac που αφορούν τις φωτογραφίες, την οθόνη υποστήριξης, περισσότερες γλώσσες, αλλά πλέον το Twitter for Mac θα προσφέρει και συντομεύσεις πληκτρολογίου, υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών, χρονοδιαγράμματα και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε!

Τώρα θα είναι ευκολότερο από ποτέ να μοιραστείτε τις φωτογραφίες! Με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στην κάτω αριστερή γωνία του Tweet compose box και επιλέξετε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε. Αν θέλετε μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και από την επιφάνεια εργασίας.

Το Twitter από τώρα θα είναι πιο λεπτομερές και στην υψηλότερη ανάλυση για φορητούς υπολογιστές Mac. Με αυτήν την ενημερωμένη, τα Tweets θα είναι σαφέστερα και εντονότερα, δημιουργώντας μια πιο ζωντανή εμπειρία-εικόνα!

Και τέλος, εκτός από τα Αγγλικά, το Twitter για Mac υποστηρίζει τώρα Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Μαλαισιανά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Απλοποιημένα κινέζικα, Ισπανικά, παραδοσιακά Κινέζικα και Τούρκικα.

Το Twitter βεβαιώνει πως έρχονται περισσότερες βελτιώσεις σύντομα... Η νέα ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη στο Mac App Store.