Βελτιωμένο το Twitter σε iOS και Android

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Νέες ενημερώσεις για όλους τους χρήστες συσκευών iOS και Android ανακοίνωσε το Twitter, με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της διεπαφής του.

Οι βελτιώσεις αφορούν κυρίως θέματα σύνδεσης και ασφάλειας στους λογαριασμούς χρηστών, καθώς επίσης, συμπεριλαμβάνονται  και αλλαγές στην μηχανή αναζήτησης των φωτογραφιών.

Πλέων, οι χρήστες μπορούν να κάνουν sign-in στο Twitter με επαλήθευση κωδικού, απευθείας από την εφαρμογή του κινητού, χωρίς να προαπαιτείται η αποστολή αιτήματος επιβεβαίωσης μέσω μηνύματος SMS. Επίσης, οι κωδικοί που δημιουργούνται από την εφαρμογή του κινητού αποθηκεύονται σε ασφαλές μέρος, έτσι ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους από άλλη συσκευή ακόμα και αν το κινητό χαθεί.

Οι αλλαγές που παρατηρούνται στην μηχανή αναζήτησης φωτογραφιών του Twitter, έχουν να κάνουν με την προσθήκη μιας νέας δυνατότητας στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Με την επιλογή του «View more photos», ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος  μεταβαίνοντας στην κατηγορία των φωτογραφιών που σχετίζονται με τις λέξεις κλειδιά, χωρίς να χρειάζεται να τις επιλέξει πρώτα.