Βελτιωμένη η εφαρμογή του Google Maps

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Τώρα, το Google Maps βελτιώνει την εφαρμογή πλοήγησης, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που διευκολύνουν τον προγραμματισμό ταξιδιών, την ενημέρωση για επερχόμενα events, καθώς και την διαχείριση κρατήσεων.

Πλέον, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν αναλυτικά το κάθε ταξίδι τους χρησιμοποιώντας  τα νέα εργαλεία του Google Maps για να καθορίσουν την πορεία που θα ακολουθήσουν, ορίζοντας τις στάσεις και το χρόνο του ταξιδίου. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα καθορισμού πολλαπλών ή εναλλακτικών διαδρομών για διαφορετικά ταξίδια, με δυνατότητα εμφάνισης του προορισμού μέσα από το φωτογραφικό υλικό του Street View που βρίσκετε στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Google Maps, είναι πλέον η δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασής, καθώς και κρατήσεις για αεροπορικά εισιτήρια.

Τέλος, μέσα από την εφαρμογή του Google Maps μπορεί κανείς να ενημερωθεί για κάθε εκδήλωση που πραγματοποιείται στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκετε, καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού.