Βελτιωμένη εμφάνιση του Youtube

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η ομάδα του Youtube παρουσιάζει, σήμερα την νέα εμφάνιση και λειτουργίες που θα έχει το Youtube, ώστε οι χρήστες του να βρίσκουν πιο εύκολα τη δική τους playlist.

Πιο συγκεκριμένα το Youtube πρόσθεσε νέα εικονίδια αλλά και ένα επιπλέον κουμπί δίπλα από το λογότυπο στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης, όπου ο κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βρει αυτό που θέλει πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα είναι σε θέση να παρακολουθεί μια λίστα αναπαραγωγής από οπουδήποτε.

Ακόμα, Το Youtube οργανώνει τις λίστες αναπαραγωγής που έχει δημιουργήσει ο χρήστης καθώς και τις λίστες από άλλα κανάλια υπογραμμίζοντας την playlist στα κανάλια του Youtube σε μια νέα καρτέλα playlist. Αλλά και για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής, το Youtube το καθιστά εύκολο καθώς, όταν κάποιος κάνει μια τέτοια λίστα το Youtube θα αναδυθεί σε μια νέα σελίδα που θα του επιτρέπει να οργανώσει το βίντεο.

Ο νέος αυτός σχεδιασμός θα ξεκινήσει από σήμερα και μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως και μέρες μέχρι ο κάθε χρήστης να το δει.