Βελτιωμένα τα χαρακτηριστικά στο Outlook

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Με νέα εργαλεία έρχεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Outlook ώστε να διευκολύνει το χρήστη να οργανώσει τα inbox μηνύματα του.Το Outlook έχει υποστεί μερικές βελτιώσεις ώστε ο χρήστης να αναζητήσει, να ταξινομήσει και να διαγράψει μηνύματα που πιθανόν δεν είναι ενδιαφέροντα με εύκολο τρόπο.

Το πρώτο εργαλείο που είναι πολύ χρήσιμο και αξίζει να το ανακαλύψετε, είναι το Sweep, το οποίο βοηθάει κάποιον να διαγράψει e-mail που είναι χύμα ή να δημιουργήσει έναν κανόνα για αυτόματη σάρωση των μηνυμάτων. Για να υπάρχει μία καλύτερη οργάνωση των μηνυμάτων το Outlook δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένας χρήστης κατηγορίες με βάση τα θέματα που εμφανίζονται συνήθως στα inbox του και στη συνέχεια να τα αρχειοθετεί. Για να γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση ενός μηνύματος υπάρχει η σύνθετη αναζήτηση που επιτρέπει στο χρήστη να ψάξει ένα μήνυμα με περισσότερα κριτήρια αναζήτησης.

Επίσης, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τις άμεσες δράσεις που είναι τα μικρά κουμπιά που εμφανίζονται όταν περνά πάνω από το μήνυμα ή να δημιουργήσεις εσύ ότι κουμπί σου χρησιμεύει και ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Πλέον, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνονται και διαβάζονται πολύ συχνά απο κινητά και έτσι είναι πολύ σημαντικό η εμφάνιση τους.

Γι'αυτό το λόγο υπάρχει η δωρεάν πρόσβαση στο Exchange ActiveSync που διατίθεται από τη Microsoft όπως επίσης ενημερώθηκε πρόσφατα το Android app με 150 βελτιώσεις.

Τέλος, όταν θελήσει ένας χρήστης να συνδέσει το Outlook με άλλες υπηρεσίες τα στοιχεία επικοινωνίας για τους ανθρώπους θα είναι πάντα up-to-date.