Αποστολή χρημάτων μέσω email από τη Google!

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η Google παρουσίασε μία... τρελή ιδέα για αποστολή χρημάτων με mail! Ο λόγος για τη νέα υπηρεσία Send Money του Gmail.

Η Google παρουσίασε μία... τρελή ιδέα για αποστολή χρημάτων με mail! Ο λόγος για τη νέα υπηρεσία Send Money του Gmail. Έτσι λοιπόν σύντομα οι χρήστες του Gmail θα έχουν τη δυνατότητα να αποστέλουν χρήματα μέσω email, με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολουθείται για τις φωτογραφίες, τα έγγραφα ή και λοιπών αρχείων.

Για να συμβεί αυτό, τόσο ο παραλήπτης όσο και ο αποστολέας των χρημάτων θα πρέπει να έχουν λογαριασμό στο Google Wallet, μία δωρεάν υπηρεσία που είτε συνδέεται με έναν τραπεζικό λογαριασμό, είτε με μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Τα χρήματα μπορούν να αποσταλούν από οποιονδήποτε συνδεδεμένο με την υπηρεσία λογαριασμό και ο αποδέκτης μπορεί είτε να τα χρησιμοποιήσει μέσω του Google Wallet ή να τα μεταφέρει στον τραπεζικό του λογαριασμό. Για την πραγματοποίηση της συναλλαγής μόνο ο αποστολέας και όχι ο αποδέκτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί λογαριασμό Gmail. Σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν επιθυμεί να λάβει το ποσό, υπάρχει επιλογή "Decline" με την οποία επιστρέφει αυτομάτως στον αποστολέα.