Απομακρυσμένη HTML5 debugging στο Windows Phone

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Απομακρυσμένη HTML5 debugging στο Windows Phone χρησιμοποιώντας το weinre! Το weinre, είναι ένας «απομακρυσμένος διαδικτυακός επιθεωρητής».

Ένα εργαλείο απομακρυσμένης επιθεώρησης-υποστήριξης που οι web app προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να λύσουν γρήγορα τις προκλήσεις-δοκιμές και να κάνουν debugging σε περιεχόμενο HTML5 σε κινητές συσκευές.

Χρησιμοποιώντας το weinre, ένας προγραμματιστής μπορεί να ελέγχει το περιεχόμενο HTML και να τροποποιήσει το στυλ και τη διάταξη μιας σελίδας σε πραγματικό χρόνο σε ένα τηλέφωνο Windows 8 συσκευή ή εξομοιωτή. Μπορείτε επίσης να δείτε τα λάθη που συμβαίνουν στην weinre JavaScript κονσόλα.

Χάρη στη Microsoft Open Technologiesand, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τελευταία έκδοση του weinre για να εξασφαλιστεί ότι μια mobile ιστοσελίδα ή μια web εφαρμογή λειτουργεί άψογα με τον Internet Explorer 10 για τα Windows Phone 8.

Δείτε το weinre στο βίντεο επίδειξης του HTML5-based app που γίνεται debugged στο Windows Phone 8 και ολόκληρο το δελτίο Τύπου της εταιρείας  εδώ.