Ανανεωμένο το Dropbox

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Μέχρι τώρα το Dropbox υποστηριζόταν μόνο από το Gmail έχοντας μεγάλο κοινό αλλά περιορισμένο. Πλέον επεκτείνεται με την αγορά του γραμματοκιβωτίου με νέες υπηρεσίες.

Με την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου  το Dropbox υποστηρίζεται από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com. Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε Android.

Με την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου υποστηρίζεται το Dropbox, από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com.
Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία 
πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε Android.Με την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου το Dropbox υποστηρίζεται και από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com. Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε AndroiΜε την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου το Dropbox υποστηρίζεται και από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com. Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε Android.Με την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου το Dropbox υποστηρίζεται και από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com. Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε Android.Με την απόκτηση του γραμματοκιβωτίου το Dropbox υποστηρίζεται και από το Yahoo Mail, το iCloud και τους λογαριασμούς Me.com και Mac.com. Η νέα έκδοση αυτή του Drobpox προσθέτει νέες υπηρεσίες και από μία απλή υπηρεσία συγχρονισμού και μεταφορά δεδομένων επεκτάθηκε σε μία πλατφόρμα εργαλειών. Οι νέες ενημερώσεις του Dropbox είναι διαθέσιμες σε συσκευές IOS αλλά όχι ακόμα σε Android.