Ανανεωμένο και Ασφαλέστερο το Gmail

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Μέχρι πρότινος το Gmail για να εμφανίσει μία εικόνα στα μηνύματά ρωτούσε το χρήστη. Με τις βελτιώσεις που υπέστει, από εδώ και πέρα το email σας θα είναι ασφαλέστερο και γρηγορότερο χωρίς να κινδυνεύετε από τυχόν παραβίαση των δεδομένων σας.

Το Gmail αναβαθμίζεται και πλέον θα μπορεί ο χρήστης να δει όλες τις εικόνες από τα μηνύματά του αυτόματα σε συσκευές IOS, Android και desktop. Αυτό θα συμβεί χάρη στην Google που τώρα θα μεσολαβεί μέσω του δικού της διακομιστή για την εμφάνιση εικόνων και όχι μέσω ενός εξωτερικού διακομιστή. Αύτο σημαίνει ότι θα γίνεται έλεγχος για ιούς ή για κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να εμφανίζει στη σελίδα του χρήστη τα γνωστά μηνύματα για προστασία.

Το Gmail αναβαθμίζεται και πλέον θα μπορεί ο χρήστης να δει όλες τις εικόνες από τα μηνύματά του αυτόματα σε συσκευές IOS, Android και 
desktop. Αυτό θα συμβεί χάρη στην Google που τώρα θα μεσολαβεί μέσω του δικού της διακομιστή για την εμφάνιση εικόνων και όχι μέσω ενός
εξωτερικού διακομιστή. Αύτο σημαίνει ότι θα γίνεται έλεγχος για ιούς ή για κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να εμφανίζει στη σελίδα 
του χρήστη τα γνωστά μηνύματα για προστασία.
Ο χρήστης βέβαια θα έχει την επιλογή αν θέλει να ερωτάτε πρώτα για κάθε εμφάνιση εικόνας ώστε να είναι σίγουρος για την προστασία του.
Οι νέες βελτιώσεις θα εμφανιστουν στον υπολογιστή και στα κινητά πολύ σύντομα.Το Gmail αναβαθμίζεται και πλέον θα μπορεί ο χρήστης να δει όλες τις εικόνες από τα μηνύματά του αυτόματα σε συσκευές IOS, Android και desktop. Αυτό θα συμβεί χάρη στην Google που τώρα θα μεσολαβεί μέσω του δικού της διακομιστή για την εμφάνιση εικόνων και όχι μέσω ενός εξωτερικού διακομιστή. Αύτο σημαίνει ότι θα γίνεται έλεγχος για ιούς ή για κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό χωρίς να εμφανίζει στη σελίδα του χρήστη τα γνωστά μηνύματα για προστασία.

Ο χρήστης βέβαια θα έχει την επιλογή αν θέλει να ερωτάτε πρώτα για κάθε εμφάνιση εικόνας ώστε να είναι σίγουρος για την προστασία του.
Οι νέες βελτιώσεις θα εμφανιστουν στον υπολογιστή και στα κινητά πολύ σύντομα.