Το Vimeo παρουσιάζει νέο αναβαθμισμένο Player

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

To Vimeo πλέον ενσωματώστε καινούργια updates για τον HTML5 Player του. Κατάφερε να μειώσει κατά το ήμισυ το χρόνο φόρτωσης ενός βίντεο σε σύγκριση με το παρελθόν. Επίσης, ο νέος Video Player μπορεί να παίξει απευθείας στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης χωρίς να χρειάζεται να φορτώσει o χρήστης ξεχωριστό plugin.

Στην ουσία το Vimeo Video Player αποκτά μεγαλύτερη πρόσβαση αφού μπορεί να διαθέσιμος στην επιφάνεια εργασίας, στο κινητό και στoυς browsers των  tablet. Επιπλέον, ένα άλλο update  είναι ότι έχει προστεθεί  ανάγνωση οθόνης και συμβατότητα  στην αφήγηση, πράγμα που σημαίνει ότι οι  δημιουργοί ενός βίντεο μπορούν  να προσθέσουν λεζάντες ακόμα και  υπότιτλους στα videos τους. Το Vimeo player παρέχει την δυνατότητα αποστολής βίντεο μέσω email  σε φίλους με την χρήση κάποιον ιδιαίτερων εργαλείων καθώς επίσης και την ενσωμάτωση των βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, Instagram όπως επίσης και την πώληση των βίντεο μέσω της πλατφόρμας του Vimeo.

Οπότε, ένας απο τους κυριότερους στόχους που αναβάθμισης του Vimeo Video Player η προώθηση πωλήσεων βίντεο μέσω της υπηρεσίας Vimeo On Demand . Το νέο χαρακτηριστικό του Player, επιτρέπει στους χρήστες να επιταχύνουν τις συναλλαγές τους, δεδομένου ότι οι πιθανοί πελάτες δεν θα χρειάζεται πλέον να επισκεφτούν  άλλη σελίδα για να πραγματοποιήσουν  μια αγορά.