Αναβαθμισμένο το Google export

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Google export προσφέρει τώρα νέες δυνατότητες ώστε να εξάγεις τα δεδομένα σου από το Gmail και το ημερολόγιο Google ευκολότερα.

Τα στοιχεία μεταφορτώνονται σε έναν εξαγωγέα όπου μπορούν να μεταφερθούν είτε χωριστά είτε μαζί με άλλα στοιχεία άλλων υπηρεσιών στοιχεία του Gmail είναι με τη μορφή MBOX και τα ημερολογιακά στοιχεία είναι με τη μορφή iCalendar. Για να γίνει η εξαγωγή τα συσσωρεύουμε σε ένα αρχείο .zip, τη διαδικασία αυτή μπορούμε να τη κάνουμε μέχρι 7 φορές την εβδομάδα όπου έχει βάλει όριο η Google.

Τα στοιχεία μεταφορτώνονται σε έναν εξαγωγέα όπου μπορόυν να μεταφερθούν είτε χωριστά είτε μαζί με άλλα στοιχέια άλλων υπηρεσιών.

Τα στοιχεία του Gmail είναι με τη μορφή MBOX και τα ημερολογιακά στοιχεία είναι με τη μορφή iCalendar.Για να γίνει η εξαγωγή τα συσσωρεύουμε σε ένα αρχείο .zip, τη διαδικασία αυτή μπορούμε να τη κάνουμε μέχρι 7 φορές την εβδομάδα όπου έχει βάλει όριο η Google.

Επίσης, για όσους θέλουν να εξάγουν μερικά απο τα δεδομένα τους από το Gmail έχουν τη δυνατότητα επιλογής ώστε να μην τα εξάγουν όλα αλλά μόνο όσα χρείαζονται. Αυτό μπορεί να διευκολύνει ιδιαίτερα τα άτομα που στο προσωπικό τους λογαριασμό έχουν άλλου είδους μηνύματα όπως επαγγελματικά και θέλουν να τα κατεβάσουν. Η διαδικάσια αυτή είναι συμβατή και στο Google Calendar.

Η Google μας διευκόλυνει με αυτό το τρόπο εξαγωγής και σίγουρα θα το δοκιμάσοΤα στοιχεία μεταφορτώνονται σε έναν εξαγωγέα όπου μπορόυν να μεταφερθούν είτε χωριστά είτε μαζί με άλλα στοιχέια άλλων υπηρεσιών.Τα στοιχεία του Gmail είναι με τη μορφή MBOX και τα ημερολογιακά στοιχεία είναι με τη μορφή iCalendar.

Για να γίνει η εξαγωγή τα συσσωρεύουμε σε ένα αρχείο .zip, τη διαδικασία αυτή μπορούμε να τη κάνουμε μέχρι 7 φορές την εβδομάδα όπου έχει βάλει όριο η Google.