Αλλαγές στη σελίδα του Pinterest

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Το Pinterest εισάγει ένα νέο τρόπο για να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα της με την προσθήκη μιας κατηγορίας που ονομάζεται «Personalized for You."

Αυτή η νέα ενότητα είναι ουσιαστικά μια έκδοση του Pinterest που  βασίζετε εξ ολοκλήρου με τα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα,αν ο χρήστης έχει  ένα pin με μόδα μπορεί να δει τις κατηγορίες, όπως μπότες, σακάκια, φορέματα, κοσμήματα όπου μπορεί στη συνέχεια από άλλα παραπλήσια pin να διερευνήσει περαιτέρω.

Αυτή η επιλογή ξεκίνησε να εμφανίζεται στους λογαριασμούς των χρηστών αυτή την εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμη στο μενού της σελίδας.  Η "προσωπική" σελίδα είναι μια συλλογή από λέξεις και τα θέματα που φαίνεται να βασίζονται στη δραστηριότητα ανάρτηση και της αναζήτησης σας. Η εμφάνιση και αίσθηση, είναι κάπως Flipboard-esque. Αντί ομοιόμορφα μεγέθους καρφίτσες, ορισμένα είναι μεγαλύτερα κάποια από τα άλλα. Επίσης, ενδιαφέρον έχει ότι κάθε σελίδα της κατηγορίας στο πλαίσιο των εξατομικευμένων ενοτήτων, σας δείχνει ποια pin ενέπνευσε τις εκάστοτε προτάσεις.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τους χρήστες του Pinterest υπήρξαν θετικές, με πολλές εκφράσεις, ενθουσιασμό για την προσθήκη, έκπληξη, ή ακόμα και σοκ γιατί το Pinterest δείχνει να ξέρει τα ενδιαφέροντα τους. Μονάχα ένας χρήστης κατήγγειλε το Pinterest  σε κάποιο blog ότι δεν είχε ένα συγκεκριμένο ενδιαφέρον από μια κατηγορία που παρουσιάζονται στη σελίδα της, λέγοντας ότι κάποια στιγμή είχε ψάξει για το θέμα.