Διαδραστικό Τiny plane για iOS

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τεχνολογικά νέα

Η εταιρία ZowPow κατάφερε να κατασκευάσει παιχνίδια που έχουν controllers για ανίχνευση κινήσεων, και αλληλεπίδραση με παιχνίδια σε iPad και iPhone.

Ένα από τα πρώτα παιχνίδια τους, είναι ένα μικρό αεροπλάνο που μπορεί να ελέγξει πάνω- κάτω κίνηση για μία αντιστοιχισμένη εφαρμογή που ονομάζεται "Tiny Plane". O ελεγκτής (controller) του παιχνιδιού έχει ενσωματωμένους αισθητήρες και επιταχυντές, που μπορούν να ελέγχουν την κατεύθυνση του αεροπλάνου, έτσι ώστε το αεροπλάνο στο παιχνίδι να μιμείται την κίνηση του μέσω Bluetooth LE .

Η εταιρία ZowPow κατάφερε να κατασκευάσει παιχνίδια που έχουν controllers για ανίχνευση κινήσεων, και αλληλεπίδραση με παιχνίδια σε iPad και iPhone.
Ένα από τα πρώτα παιχνίδια τους, είναι ένα μικρό αεροπλάνο που μπορεί να ελέγξει πάνω- κάτω κίνηση για μία αντιστοιχισμένη εφαρμογή που ονομάζεται <>. O  ελεγκτής (controller) του παιχνιδιού έχει ενσωματωμένους αισθητήρες και επιταχυντές, που μπορούν να ελέγχουν την κατεύθυνση του αεροπλάνου, έτσι ώστε το αεροπλάνο στο παιχνίδι να μιμείται την κίνηση του μέσω Bluetooth LE .
Η πλατφόρμα της ZowPow υποστηρίζεται απο  iOS συσκευές όπως το iPhone 4s, iPad 3 , iPod Touch 5s. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση,εάν ο χρήστης διαθέτη συσκευή iOS και HDMI adapter ή AirPlay.Ένα από τα πρώτα παιχνίδια τους, είναι ένα μικρό αεροπλάνο που μπορεί να ελέγξει πάνω- κάτω κίνηση για μία αντιστοιχισμένη εφαρμογή που ονομάζεται <>. O  ελεγκτής (controller) του παιχνιδιού έχει ενσωματωμένους αισθητήρες και επιταχυντές, που μπορούν να ελέγχουν την κατεύθυνση του αεροπλάνου, έτσι ώστε το αεροπλάνο στο παιχνίδι να μιμείται την κίνηση του μέσω Bluetooth LE .

Η πλατφόρμα της ZowPow υποστηρίζεται απο  iOS συσκευές όπως το iPhone 4s, iPad 3 , iPod Touch 5s. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση,εάν ο χρήστης διαθέτη συσκευή iOS και HDMI adapter ή AirPlay.