Συνεργασία της imonline με την Microsoft

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της ανάπτυξης της είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει μια νέα συνεργασία με την Microsoft.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι προώθηση της cloud υπηρεσίας Office 365.

Θέλετε να περάσετε στο cloud; Αν δεν διαφέρετε από τις περισσότερες μεσαίες επιχειρήσεις, τότε πιθανότατα σας απασχολεί αρκετά αυτό το ζήτημα - και έχετε κάθε λόγο για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, έχετε τόσα πολλά να σκεφτείτε. Τι πρόκειται να σας κοστίσει το cloud; Θα δώσει τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να εργαστούν με τον τρόπο και στον τόπο που θέλουν και θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τον έλεγχο; Είναι σίγουρο ότι τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή; Μην ανησυχείτε. Σας καταλαβαίνουμε.

Για αυτό σας προτείνουμε το Microsoft Office 365. Το Office 365 είναι μια υπηρεσία η οποία βασίζεται στο cloud, φιλοξενείται από τη Microsoft και συνδυάζει τις γνώριμες εφαρμογές υπολογιστή του Microsoft Office με επαγγελματικού επιπέδου ηλεκτρονική αλληλογραφία, κοινόχρηστα ημερολόγια, αποστολή άμεσων μηνυμάτων (IM), διάσκεψη με βίντεο και κοινή χρήση αρχείων. Με το Office 365 θα λάβετε ασφαλή, εταιρικά εργαλεία για ένα προβλέψιμο μηνιαίο κόστος και χωρίς προκαταβολικές επενδύσεις υποδομής. Εργαστείτε ταχύτερα, ουσιαστικά από οπουδήποτε, αξιοποιώντας με το Office που γνωρίζετε ήδη!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε.