Νέα αναβαθμισμένη έκδοση, imonline cms v.7.0

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Τα νέα μας

Το imonline cms βρίσκεται πλέον στην νέα έκδοση 7.0. και καλύπτει με εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο τις απαιτήσεις ενός λειτουργικού και αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, μία ιστοσελίδα.

Ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο το οποίο είναι αρκετά εύκολο στην χρήση για τους διαχειριστές των ιστοσελίδων που αναλαμβάνει να υποστηρίξει. Λόγω της δομημένης του αρχιτεκτονικής είναι σχεδιασμένο για να καλύψει εξειδικευμένες ανάγκες που κατά καιρούς παρουσιάζονται.

Φυσικά, εστιάζει στην λειτουργικότητα με τέτοιο τρόπο, ώστε η ευκολία και η ταχύτητα διαχείρισης περιεχομένου να δίνει την εντύπωση στον χρήστη ότι πρόκειται για εφαρμογή desktop, παρά για online σύστημα διαχείρισης και η διαχείριση μιας ιστοσελίδας μέσω του imonline cms μπορεί να διεξαχθεί από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δεν απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού, παρά μόνο σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το απόλυτο εργαλείο διαδικτυακού περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα νέα χαρακτηριστικά και το νέο design της νέας έκδοσης του imonline cms v.7.0, μπορείτε να διαχειρίζεστε σελίδες, κατηγορίες, άρθρα, πολυγλωσσικό περιεχόμενο, χρήστες, συντάκτες, άλμπουμ, αρχεία multimedia με άνεση και ευκολία.