Μοιραστείτε την ιστορία σας με τον υπόλοιπο κόσμο

Γράφει imonline.gr
Κατηγορία Τα νέα μας

Αυτό το καλοκαίρι η ομάδα μας ανανέωσε την διαδικτυακή μας εικόνα! Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε μια δουλειά πολλών μηνών, την νέα ιστοσελίδας της imonline.

Με πολλή δημιουργικότητα, σκέψη και ομαδικότητα η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας είναι online. Στην νέα ιστοσελίδα της imonline, ανανεώσαμε πλήρως το περιεχόμενο και καταφέραμε να προσφέρουμε μια γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Στην νέα ιστοσελίδα θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας και θα μας γνωρίσετε ακόμα περισσότερο. Κατασκευάσαμε μια λειτουργική και παράλληλα ποιοτική ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας σύγχρονες τακτικές design και περιεχομένου.

Εύκολη πλοήγηση και ύψιστη ταχύτητα φόρτωσης.

Το νέο design της, οι minimal και ασπρόμαυροι τόνοι, τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό μέσα από την εταιρεία μας είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία της ιστοσελίδας. Έχουμε προσέξει στο μέγιστο βαθμό την ταχύτητα της ιστοσελίδας, την λειτουργικότητα και το ευπαρουσίαστο περιεχόμενο έτσι ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα αυτό που αναζητά. Φυσικά, η ιστοσελίδα είναι mobile friendly responsive, δηλαδή προσαρμόζεται στην ανάλυση της κάθε οθόνης και συσκευής. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, εύχρηστη, με πλούσιο περιεχόμενο και εύκολες call to action φόρμες.

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές mobile, tablet ή desktop χρησιμοποιώντας responsive τεχνολογίες.

Για όσους δεν μας ξέρουν ακόμα...

Είμαστε ένα digital marketing agency στο Ηράκλειο Κρήτης, με εμπειρία, πιστοποιήσεις και βραβεύσεις. Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, αφιερώνουμε χρόνο, συζητάμε τις ανάγκες σας και εργαζόμαστε προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Ρεαλιστικό και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη της διαδικτυακής σας παρουσίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες:  web development (κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop, κατοχύρωση domain name, digital sustainability) και digital marketing (social media marketing, καμπάνιες Google Ads, επαγγελματική φωτογράφιση και παραγωγή βίντεο). Δημιουργούμε και εξελίσσουμε συνεχώς εργαλεία και υπηρεσίες, όπως το imonline cms, λειτουργούμε με ομαδικότητα και δημιουργούμε μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία για τον επισκέπτη.