Η imonline στην παγκόσμια έκθεση ITB 2024 στο Βερολίνο

Γράφει Κατερίνα Αλεγκάκη
Κατηγορία Τα νέα μας

Η Imonline βρέθηκε στην διεθνή έκθεση τουρισμού ITB για το έτος 2024, η οποία διοργανώθηκε στο Βερολίνο και διήρκεσε από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου.

Η Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ITB (Internationale Tourismus-Börse) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πλέον σημαντικές εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Φιλοξενείται κάθε χρόνο στο Βερολίνο και αποτελεί ένα σημαντικό συνέδριο για επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Στην έκθεση συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες από διάφορες χώρες και περιοχές, παρουσιάζοντας τις τουριστικές τους προσφορές, από ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδοχεία και καταλύματα, τουριστικά γραφεία, τεχνολογικές εταιρείες μέχρι περιφέρειες και τουριστικοί οργανισμοί και αεροπορικές εταιρείες.

Επιπλέον, η έκθεση περιλαμβάνει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, συνεδρίων και παρουσιάσεων για τις τάσεις και τις καινοτομίες στον τομέα του τουρισμού. Με τη συμμετοχή χιλιάδων επαγγελματιών και επισκεπτών, η ITB αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, προώθηση και ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η imonline είχε την ευκαιρία να συναντήσει εκπροσώπους από τον διεθνή χώρο τουρισμού, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες της στον τομέα του διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Η imonline στην παγκόσμια έκθεση ITB 2024 στο Βερολίνο