Η imonline έγινε Bing Ads accredited professional

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Η εταιρεία μας βρίσκεται από σήμερα στην λίστα με τους πιστοποιημένους συνεργάτες της Microsoft, για το δίκτυο διαφήμισης, Bing Ads.

Οι διαφημίσεις Bing (πρώην Microsoft adCenter και MSN adCenter) είναι μια υπηρεσία που παρέχει διαφημίσεις πληρωμής ανά κλικ τόσο στο Bing όσο και στο Yahoo!.

imonline Bing Ads

Παρόμοια με το Google AdWords, οι διαφημίσεις Bing χρησιμοποιούν τόσο το μέγιστο ποσό που ένας διαφημιζόμενος είναι διατεθειμένος να πληρώσει ανά κλικ (PPC) στη διαφήμισή τους όσο και το ποσοστό κλικ (CTR) της διαφήμισης για να καθορίσει τη συχνότητα εμφάνισης μιας διαφήμισης.

Το σύστημα αυτό ενθαρρύνει τους διαφημιστές να γράφουν αποτελεσματικές διαφημίσεις και να διαφημίζουν μόνο σε αναζητήσεις που σχετίζονται με τη διαφήμισή τους.

Οι διαφημίσεις Bing επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν τις διαφημίσεις τους, περιορίζοντας τις σε ένα δεδομένο σύνολο δημογραφικών στοιχείων και αυξάνοντας τις προσφορές τους κάθε φορά που η διαφήμιση προβάλλεται από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη.

Παρόμοια με το AdWords Editor, οι διαφημίσεις Bing παρέχουν ένα εργαλείο επιφάνειας εργασίας για τη διαχείριση καμπανιών εκτός σύνδεσης, που ονομάζεται Bing Ads Editor. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον επεξεργαστή μπορείτε να κάνετε αλλαγές εκτός σύνδεσης στις καμπάνιες σας και αργότερα να τις συγχρονίσετε online.

Οι διαφημίσεις Bing παρέχουν επίσης API που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών.

Δείτε την πιστοποίηση της imonline εδώ.