Επέκταση συνεργασίας με το Milan Junior Camp Creta

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου, το πλάνο για το Milan Junior Camp Creta 2012 μαζί με την επέκταση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

Ο συντονιστής του MJC Creta 2012 και Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Gian Andrea Garancini, η εκπρόσωπος της δημοτικής επιχείρησης Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Στέλλα Κοκολάκη, ο υπ. διαδικτύου Μανώλης Βαρούχας και ο υπ. επικοινωνίας του  MJC Creta 2012 Μανόλης Φούμης, παρουσίασαν όλα τα νέα δεδομένα για τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του δημοφιλούς camp της Milan στην Κρήτη.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. Ο.Τ.Α. και η Milan, θα δώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία σε νέα ταλέντα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά φέτος και από το εξωτερικό, να δοκιμαστούν από τους προπονητές των ακαδημιών της ιστορικής Milan και να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα ποδοσφαιρικής πανδαισίας στο Ηράκλειο, το διάστημα 18-23 και 25-30 Ιουνίου 2012.

Οι καλύτεροι αθλητές από το CAMP, όπως και από τα υπόλοιπα (161 το 2011) camp της Milan διεθνώς, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στο Μιλάνο, όπου στο ιστορικό San Siro και στο κέντρο προπόνησης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ιταλικής ομάδας, θα επιλεγούν οι καλύτεροι του κόσμου για να στελεχώσουν τις ομάδες της Milan.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, δυο από τα 4 παιδιά που είχαν επιλεγεί από το Milan Junior Camp Creta του 2011, ο Αντώνης Κουρίνος από τον Άγιο Νικόλαο και ο Ντένης Μέσι του Εργοτέλη, παρουσίασαν τις εμπειρίες τους από το τουρνουά στο Μιλάνο. Αξίζει να τονίσουμε ότι από τα 650 παιδιά συνολικά που ταξίδεψαν στο Μιλάνο από τις πέντε ηπείρους για να συμμετέχουν στο Milan Junior Camp Day, ο Χανιώτης αθλητής ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΑΣ έχει επιλεγεί από τη Milan και θα δοκιμαστεί αρχές Φεβρουαρίου στη βασική ομάδα της κατηγορίας Κ15 (1997). Επίσης, σε λίγες μέρες θα αρχίσει επίσημα η διαδικασία παρακολούθηση άλλων 10 παιδιών που συμμετείχαμε στο περυσινό Milan Junior Camp Creta.

Στο φετινό camp, θα υπάρξει σημαντική μείωση του κόστους εγγραφής σε σχέση με το 2011, το οποίο θα διαμορφωθεί στα 270 € για μια εβδομάδα και στα 520 € για δυο. Παράλληλα, τα παιδιά με τις οικογένειες τους που έρχονται από πιο μακριά, θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία του Ηρακλείου με ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το Milan Junior Camp Creta 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.mjccreta.com, να επικοινωνήσουν με το Παγκρήτιο Στάδιο ή στο κινητό 6980 525 423.