Τα νέα μας

Διαβάστε τα τελευταία νέα και δελτία τύπου της εταιρείας, και μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις μας.


Η παρουσίαση της imonline στο διεθνές συνέδριο Enter 2019 στην Κύπρο

Η imonline βρέθηκε στο διεθνές συνέδριο eTourism ENTER2019 στη Λευκωσία, το 26ο ετήσιο συνέδριο ENTER (διοργάνωση IFITT), όπου με μεγάλη μας χαρά παρουσιάσαμε τις ιδέες μας και πιο συγκεκριμένα το: We know that content is king, στο παγκόσμιο φόρουμ των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, του ταξιδιού και του τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Η imonline στο διεθνές συνέδριο Enter 2019 στην Κύπρο

Το διεθνές συνέδριο eTourism ENTER2019 στη Λευκωσία θα είναι το 26ο ετήσιο συνέδριο ENTER (διοργάνωση IFITT), όπου η εταιρεία μας, με μεγάλη χαρά συμμετέχει και παρουσιάζει τις ιδέες της στο παγκόσμιο φόρουμ όπου παρουσιάζονται, ακούνε και συζητούνται εμπειρίες και τελευταίες έρευνες στον τομέα των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας, του ταξιδιού και του τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Η imonline στην έκθεση Drones, is the sky the limit? στην Νέα Υόρκη

Η εταιρεία μας επισκέφθηκε την έκθεση Drones, is the sky the limit? η οποία βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Μέσα από την έκθεση ανακαλύπτουμε την ιστορία της τεχνολογίας των drone, από τις πρώτες ανώνυμες πτητικές μηχανές μέχρι τα προηγμένα συστήματα του 21ου αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το Google I/O extended

Σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα, στον αίθριο χώρο του Πολύκεντρου του δήμου Ηρακλείου, παρακολουθήσαμε χθες σε ζωντανή μετάδοση από τη Καλιφόρνια μαζί με εκατομμύρια κόσμο από όλη τη γη, την παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών προϊόντων της Google που θα κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα

Η imonline πρώτη θέση στο Google I/O extended event στο Ηράκλειο

Στην imonline είμαστε ενθουσιασμένοι για την συμβολή μας στο πρώτο Google I/O extended event που θα γίνει στη Κρήτη. Συμμετέχετε μαζί μας αυτή την Τετάρτη 18 Μαΐου στην πλατεία των Λιονταριών, στο Ηράκλειο και παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την εισαγωγική ομιλία του Google I/O.

Διαβάστε περισσότερα

Εκθέσεις

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση της εταιρείας μας στα Χανιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, με τα Βραβεία Εθνικής Ελλάδος 2014 όπου και βραβεύτηκε η εταιρεία για την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα

Η imonline στο μνημείο του Firefox στο San Francisco

Όντας προγραμματιστές για τόσα πολλά χρόνια και λάτρεις του διαδικτύου, έχουμε ζήσει την γέννηση και την εξέλιξη του Mozilla Firefox σε κάθε του βήμα. Για να ευχαριστήσει ο Firefox λοιπόν τα 4536 πρόσωπα που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε, ένα πανέμορφο μνημείο με όλα τα ονόματα χαραγμένα, έξω από τα γραφεία του στο San Francisco!

Διαβάστε περισσότερα

H imonline επίσημος Πρεσβευτής της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2014

Για ενδέκατη συνεχή χρονιά θα εορταστεί με μεγάλη λαμπρότητα η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014. Φέτος, το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE, με επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα τη Δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, αποφάσισε να επιλέξει μια θεματική που εμπλέκει ολους μας: φορείς, γονείς, εκπαιδευτικούς, νέους και βιομηχανία, με σκοπό να εργαστούμε: «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!».

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες

Η imonline στο 6ο διεθνές συνέδριο TLDCON 2013

Η εταιρεία μας έλαβε μέρος στο 6ο διεθνές συνέδριο TLDCON 2013 που έλαβε χώρα 11 με 13 Σεπτεμβρίου στο Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο, ένα συνέδριο με κυρίως αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε κορυφαίους καταχωρητές από διαφορετικά ccTLDs για θέματα διαδικτύου και την οργάνωση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των μητρώων και των καταχωρητών.

Διαβάστε περισσότερα

6 χρόνια imonline!

Η εταιρεία μας την εβδομάδα που μας πέρασε έκλεισε έξι χρόνια ζωής, έτσι θελήσαμε να βρεθούμε με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας για ένα μίνι πάρτι γενεθλίων!

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες

Νέα εποχή imonline, νέο λογότυπο!

Νέα εποχή ξεκίνησε την πρώτη Απριλίου για την εταιρεία πληροφορικής imonline και σήμερα σας παρουσιάζουμε το νέο μας εταιρικό λογότυπο! Κάθε μέρα θα έρχονται ανακοινώσεις και νέα από εδώ καθώς και από όλες τις σελίδες μας στα social media.

Διαβάστε περισσότερα

Αναβολή υποβολής αιτήσεων digi-mobile για την Αττική

Η Κοινωνία της Πληροφορίας A.E. ανακοινώνει ότι προχωράει σε ολιγοήμερη αναβολή της έναρξης υποβολής προτάσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των νέων αιτήσεων συμμετοχής και να αποφευχθούν αστοχίες που έχουν επισημανθεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν φυσικά και ηλεκτρονικά από ενδιαφερόμενους στις λοιπές περιφέρειες της χώρας. Η νέα ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής για την Αττική θα κοινοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Digital Crete κλείνει 5 χρόνια ζωής!

Σαν σήμερα πέντε χρόνια πριν δημιουργήσαμε αυτή την πρότυπη ιστοσελίδα καθημερινής Πανελλαδικής ενημέρωσης με έδρα την Κρήτη και με σκοπό να αφήσει τη δική της υπογραφή στην ενημέρωση αλλά και στην προτίμηση των επισκεπτών της. Και τα καταφέραμε!

Διαβάστε περισσότερα

imonline έκδοση τρία

Η νέα ιστοσελίδα μας βρίσκεται από σήμερα στον αέρα στηριγμένη στη νέα έκδοση του imonline cms, 3.5! Αναταξινόμηση και αναβάθμιση περιεχομένου, μεγαλύτερη έμφαση στις ανακοινώσεις μας, στο imonline talking (το εταιρικό μας blog) και τους πελάτες και πολλά άλλα!

Διαβάστε περισσότερα

Μετατίθεται για τις 30 Ιανουαρίου η έναρξη της δράσης digi-mobile

Μετατίθεται για τις 30 Ιανουαρίου 2012 η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των επιχειρήσεων στη δράση «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε έξυπνες συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές - ταμπλέτες.

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη της δράσης digi-mobile

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» ανακοινώνουν την έναρξη της νέας δράσης ψηφιακών ενισχύσεων «digi-mobile».

Διαβάστε περισσότερα

Το Digital Crete κλείνει 4 χρόνια ζωής!

Σαν σήμερα τέσσερα χρόνια πριν δημιουργήσαμε αυτή την πρότυπη ιστοσελίδα καθημερινής Πανελλαδικής ενημέρωσης με έδρα την Κρήτη και με σκοπό να αφήσει τη δική της υπογραφή στην ενημέρωση αλλά και στην προτίμηση των επισκεπτών της. Και τα καταφέραμε!

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp - Creta 2011

Συνάντηση ενημέρωσης για το Milan Junior Camp Creta 2011 που διοργανώνεται από την Milan 4-16 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη συμμετοχή εκπροσώπων των ακαδημιών ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα παιδικό πρωτάθλημα του Δήμου Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες

Χορηγίες

Έναρξη συνεργασίας με το Start2Click

Το Digital Crete ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Start2Click. Μια διαφημιστικη πλατφόρμα που προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την δικιά του online διαφημιστική καμπάνια με χαμηλό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες

Αναβάθμιση και μεταφορά servers

Στις 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η αλλαγή των server μας. Οι νέοι μας servers βρίσκονται στην Γερμανία, εξασφαλίζοντας έτσι γρηγορότερη πρόσβαση και, παράλληλα, το hardware των νέων servers είναι σημαντικά αναβαθμισμένο.

Διαβάστε περισσότερα