Διαφημίστε την επιχείρησή σας με την imonline στο Google AdWords

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Η εταιρεία πληροφορικής imonline, συνεργάτης το Google, δίνει την δυνατότητα στους πελάτης της να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους με το Google AdWords με τα νέα κουπόνια συνολικής αξίας 1500€!

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Google και το δίκτυο διαφήμισής μας. Πληρώνετε μόνο εάν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.

Δημιουργείτε τις διαφημίσεις σας

Δημιουργείτε διαφημίσεις και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας.

Οι διαφημίσεις σας προβάλλονται στο Google

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας ενδέχεται να εμφανιστεί δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα, διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς.

Προσελκύετε πελάτες

Οι χρήστες μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν αγορά ή για να μάθουν περισσότερα σχετικά με εσάς.

Το Google AdWords σας προσφέρει:

Στοχευμένη προσέγγιση

Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google. Ακόμη και αν εμφανίζεστε ήδη στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέα κοινά στο Google και στο διαφημιστικό μας δίκτυο.

Περισσότερος έλεγχος

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε διάφορες μορφές διαφημίσεων. Μπορείτε ακόμα και να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες.

Μετρήσιμη τιμή

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες.

Ανησυχείτε για το κόστος; Δεν χρειάζεται - Το AdWords σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας.

Ορισμός του προϋπολογισμού σας

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση εξόδων - το ποσό που καταβάλλετε για το AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε ευρώ και ένα μέγιστο κόστος δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας.

Αποφυγή υποθέσεων

Παρέχουμε την επισκεψιμότητα με βάση τις λέξεις-κλειδιά και τις εκτιμήσεις κόστους ώστε να μπορείτε να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με την επιλογή των λέξεων-κλειδιών σας και τη μεγιστοποίηση του προϋπολογισμού σας. (Εκτίμηση κόστους λέξεων-κλειδιών).

Πληρωμή μόνο για τα αποτελέσματα

Θα χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμιση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την προσφορά της εταιρείας μας για το Google AdWords.