Έναρξη συνεργασίας με το Start2Click

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Το Digital Crete ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Start2Click. Μια διαφημιστικη πλατφόρμα που προσφέρει σε κάθε επιχειρηματία την δυνατότητα να πραγματοποιήσει την δικιά του online διαφημιστική καμπάνια με χαμηλό κόστος.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε κάποιους από τους συνεργάτες του Start2Click.

Auto 24, Contra.gr, Εθνοσπορ net, Cosmo.gr, Dailymotion.com, Dpgr.gr, Έθνος online, Game 24, Ημερησία, News 24/7, Πράσινα Νέα, Red Planet, Sentra Goal, Sport 24, Womenonly.gr, Men 24, Η Ναυτεμπορική, Aforologhto.gr, e-camping.gr, Rocking.gr, Epohes.gr, Sevenart.gr, RunningNews.gr, Tech Gear, OlaPaok.gr, iPhoneHellas.gr, Agelioforos.gr, Market Guides.

Γιατί να διαλέξετε το Start2Click

Με την είσοδο του internet στην διαφημιστική αγορά σχεδόν ο οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να διαφημιστεί. Το ερώτημα πια δεν είναι αν μπορεί κανέις να διαφημιστεί αλλά το ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το κάνει. To Start2Click σας προσφέρει διαφημιστικό χώρο σε ιστοσελίδες πολύ υψηλής επισκεψιμότητας . Μεσω της σχολαστικής μεθοδολόγίας που έχει αναπτυχθει πίσω από την διαδικασία πλειοδοσίας μπορείτε να εξασφαλίσετε διαφημιστικό χώρο στα website που επιθυμείτε σύμφωνα πάντα και με τον προυπολογισμό σας. Η εγγραφή κοστίζει μόλις 20 € ενώ σας προσφέρονται και 10 € bonus.

Η επισκεψιμότητα των website που συγκαταλέγονται στο δίκτυο συνεργατών του Start2Click μπορεί να εξασφαλίσει εκπληκτική προβολή για την διαφήμιση σας μιας και περιορίζεται ο κινδυνος η διαφήμιση σας να χαθεί μέσα σε website των οποίων την επισκεψιμότητα δεν γνωρίζετε. Το Start2Click αποτελέι την μόνη λύση για να εξασφαλίσετε χώρο διαφήμισης κειμένου στα website του δικτύου του.

Ακολουθούν τα δελτία τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

Προοπτικές και διεύρυνση με το Digitalcrete.gr

Νέα από την Κρήτη και όλο τον κόσμο, πολιτική, αθλητικά και πλήρης, γρήγορη και εύστοχη  ενημέρωση σε όλους τους τομείς. Το δίκτυο μας επεκτείνεται και φέρνει περισσότερα τοπικά νέα και αναγνωστικό κοινό και  από την επαρχία. Με χαρά καλωσορίζουμε το portal digitalcrete.gr στο δίκτυο συνεργατών μας και ξεκινάμε κινήσεις για άνοιγμα στην περιφέρεια.

Νέο άνοιγμα στην Κρητική αγορά με το Digitalcrete.gr

Συνεργασία με το διάσημο κρητικό portal digitalcrete.gr ανοίγει τους ορίζοντες της διαφήμισης μέσω του δικτύου της Start2Click και στην αγορά της Κρήτης. Επωφεληθείτε της διεύρυνσης αυτής και διαφημιστείτε στο κοινό του μεγάλου ειδησεογραφικού και όχι μόνο website στοχεύοντας σε αναγνώστες από το νησί και Κρητικούς από όλο τον κόσμο.