Βραβεύτηκε το Labyrinth Park στα Tourism Awards 2018

Γράφει Μανώλης Βαρούχας
Κατηγορία Τα νέα μας

Ένα από τα μεγαλύτερα project της εταιρείας που έχουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του την χαρά να το υποστηρίζουμε και να το καθοδηγούμε σε θέματα διαδικτύου και marketing, έλαβε το χρυσό βραβείο στα Tourism Awards 2018.

Το δελτίο τύπου της βράβευσης:

Βραβεύτηκαν οι εταιρείες που «απογειώνουν» τον ελληνικό τουρισμό 

Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως  πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. 

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Την τελετή χαιρέτισαν ο Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. 

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η Μάγια Τσόκλη, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής δήλωσε σχετικά με τις φετινές βραβεύσεις: 

«Τα Tourism Awards επιβραβεύουν το πάθος κάποιων ανθρώπων, την ποιότητα, την καινοτομία και τον υγιή ανταγωνισμό στη φωτεινή μεριά της ελληνικής οικονομίας. Η απήχηση των βραβείων υπήρξε και φέτος πάρα πολύ μεγάλη, δυσκολεύοντας –με την καλή έννοια- τη δουλειά των μελών της κριτικής επιτροπής. Τα Tourism Awards είναι βραβεία που κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Και κερδίζονται από εταιρείες, μικρές και μεγάλες, start-ups αλλά και ιστορικές, που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να πείσουν την κριτική επιτροπή.

Οι φετινές βραβεύσεις αποδεικνύουν, για άλλα μια χρονιά, ότι ο ελληνικός τουρισμός καινοτομεί σε πάρα πολλά επίπεδα. Έχουμε σημαντικά έργα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, συγκινητικές κινήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ουσιαστικά ενδιαφέρουσες προτάσεις στον πολιτιστικό τουρισμό, μια εντυπωσιακή γκάμα από γαστρονομικές πρωτοβουλίες, υψηλότατης ποιότητας επικοινωνία και ένα μελίσσι ατρόμητων νέων ανθρώπων που δημιουργούν νέα προϊόντα».