Τζουλιαδάκης Κατασκευαστική, το όνομα στην δόμηση

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Άλλη μία ιστοσελίδα έγινε πραγματικότητα από την ομάδα της imonline. Ο λόγος για την ιστοσελίδα της Τζουλιαδάκης Κατασκευαστική, μία εταιρεία δομικών έργων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία  Τζουλιαδάκης Κατασκευαστική με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, έχει ως  αντικείμενο δραστηριοποίησης την ολοκληρωμένη αποπεράτωση έργων (ξενοδοχεία, οικίες,επαγγελματικοί χώροι κ.α).   Με 37 χρόνια εμπειρίας στα μεταλλικά και συμβατικά κτήρια και έχοντας αποπερατώσει πάνω από 3.000 έργα, βρίσκεται πλέον στις πιο αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες του χώρου. 

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό την φέρνουν σε θέση να αποπερατώνει έργα με το κλειδί στο χέρι υπεύθυνα, με συνέπεια και πάνω απ όλα με πιστοποιημένα ποιοτικά υλικά. 

Επίσης  παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες (μελέτη – σχεδιασμός – επίβλεψη) του εκάστοτε έργου.

Η πολυετής εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας και η άριστη εκπαίδευση του προσωπικού μας εγγυάται την έγκαιρη και άρτια κατασκευή του έργου.

Βασική επιδίωξη και στόχος της εταιρείας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών με την αποπεράτωση έργων υψηλής ποιότητας, αντοχής και αισθητικής με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και στο συντομότερο δυνατό διάστημα εκτέλεσης.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.tzouliadakis.gr