Το Wash & Dry 24/7 φέρνει το πλύσιμο των ρούχων online

Γράφει imonline.gr

Το να αναλάβουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας του Wash & Dry 24/7 ήταν μία ευχάριστη πρόκληση για εμάς! Πρόκειται για έναν χώρο στο Ηράκλειο Κρήτης με self service πλυντήρια και στεγνωτήρια που λειτουργούν καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.

Αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το ήδη υπάρχον website της εταιρείας, έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτή η φιλοσοφία της με τον πιο ευχάριστο και ξεκάθαρο τρόπο. Η όλη ιδέα των υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος βασίζεται στο εύκολο και γρήγορο πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας φροντίσαμε να είναι απλός, χωρίς υπερβολές. Προσθέσαμε τις υπηρεσίες που παρέχονται στον χώρο και εξηγήσαμε πόσο ευχάριστα και γρήγορα γίνεται το πλύσιμο και το στέγνωμα.

Self service πλυντήρια και στεγνωτήρια.

Εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας θα δείτε τα βιντεάκια που δημιούργησε η ομάδα μας με σκοπό την κατανόηση της διαδικασίας και της χρήσης των επαγγελματικών μηχανημάτων και της bonus card. Η εύχρηστη, γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία του επισκέπτη της www.washanddry247.com δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον πλοήγησης στην ιστοσελίδα.

Μπείτε και ανακαλύψτε και εσείς το  www.washanddry247.com online!