Το πρώτο αποκλειστικό Μουσείο Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών στην Ελλάδα

Γράφει imonline.gr

Η ολοκλήρωση της ιστοσελίδας του Video Games Museum είναι ένα σημαντικό βήμα για την προβολή του πρώτου αποκλειστικού Μουσείου Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών στην Ελλάδα και χαιρόμαστε που αναλάβαμε την ανάπτυξη και την σχεδίασή της.

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και οι κονσόλες έχουν μπει στη ζωή μας από τις αρχές του 1970 και έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές μέχρι σήμερα. 

Το Video Games Museum αναδεικνύει την ιστορία και την εξέλιξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μέσω της μόνιμης έκθεσης και των περιοδικών εκθέσεων του.

Η συλλογή που βρίσκεται στο μουσείο ξεκίνησε από πολλά χρόνια πριν και αυξήθηκε σιγά σιγά μέχρι να φτάσει στη σημερινή της μορφή, με εκατοντάδες κονσόλες και παιχνίδια. Το Video Games Museum δεν προσφέρει μόνο διασκέδαση αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και την εξέλιξη των ηλεκτρονικών παιχνιδιών με διαδραστικό τρόπο.

Welcome to Video Games Museum

Επίσης, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πολλά από τα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο μουσείο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο gaming, ο οποίος διαθέτει κονσόλες από διάφορες εποχές και επιτρέπει στους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία του gaming από το παρελθόν έως το παρόν.

Η ιστοσελίδα του Video Games Museum είναι σχεδιασμένη με σκοπό να ενημερώνει και να διασκεδάζει τους επισκέπτες του μουσείου.

Παρέχει πληροφορίες για την ιστορία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τις διάφορες κονσόλες και τα παιχνίδια που παρουσιάζονται στο μουσείο, καθώς και για τις δραστηριότητες και τα events που διοργανώνονται στο μουσείο.

Η ιστοσελίδα διαθέτει επίσης ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουσείου Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών όπου μπορείτε να επιλέξετε μοναδικά αντικείμενα εμπνευσμένα από το Μουσείο και την pop κουλτούρα γύρω από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Μέσω του  e-shop που δημιουργήσαμε οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το gaming.

Η ιστοσελίδα του Video Games Museum είναι σχεδιασμένη με ένα φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και είναι συμβατή με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Ένα μεγάλο Project για το οποίο η ομάδα μας δούλεψε πολύ και είναι υπερήφανη.  

Με ημερομηνία γέννησης το 2022 και πόλη το Ηράκλειο Κρήτης, το Μουσείο Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών, είναι ένα ιδιαίτερα σύνθετο έργο το οποίο θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στους επισκέπτες.

Μπείτε στο  videogamesmuseum.org και ζήστε το μοναδικό interactive ταξίδι στις προηγούμενες δεκαετίες, πάρτε μια γεύση και νοσταλγήστε το παρελθον βλέποντας τις αγαπημένες σας κονσόλες.