Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου επιλέγει imonline

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες η επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Η custom ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει το κέντρο, καθώς και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στις αίθουσες και να προωθήσει τις κρατήσεις.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται όπως πάντα, στην ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία του imonline cms.

Λίγα λόγια για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου:

Έργο μεγάλο ενός σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Καρπός μίας προσπάθειας πολύχρονης και πολυπρόσωπης, το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ) αποτελεί καύχημα και διακύβευμα μαζί πολιτιστικό για το δημοτικό συμβούλιο των δημαρχιών οι οποίες, από το 1975 έως το τρέχον έτος 2019, υποστήριξαν όλα τα στάδια της πραγματοποίησης του έργου αυτού, ξεκινώντας από την απόφαση και φτάνοντας μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την παράδοσή του στους πολίτες του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, της Μεσογείου.

Η κτιριακή υποδομή, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και ο τεχνικός εξοπλισμός του, καθιστά το ΠΣΚΗ πόλο έλξης του πολύπλευρου ενδιαφέροντος των καλλιτεχνικών δυνάμεων της Μεγαλονήσου και της Μεσογείου. Η συγκρότηση δε της Διοίκησης του φορέα που υποστηρίζει το έργο τεχνικά, κτιριακά και λειτουργικά –της Πολυμετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε)– καθιστά δυνατή την αρχική στόχευση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο το 1975, υπό την προεδρία του τότε δημάρχου, Μανόλη Καρέλλη, οραματίστηκε την δημιουργία ενός κέντρου μαζί και άξονα πολιτισμού, που θα λειτουργεί ενοποιητικά στη σύμπραξη λόγου και πολιτισμού των ανθρώπων της Κρήτης, της Ελλάδος, του κόσμου. Όραμα, κρυφή ευχή, φιλοδοξία, καύχημα και ανάγκη που μπολιάστηκε από τη ματιά όσων ακολούθησαν και επικουρικά εμπλούτισαν τον αρχικό σχεδιασμό του, το πολιτιστικό κέντρο που οραματίστηκαν οι πολίτες του Ηρακλείου ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα και σας καλωσορίζει.

Επισκευτείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.cccc.gr