Το όνομα στον εξοπλισμό ξενοδοχείων και καταστημάτων

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η εταιρεία μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας Ελ. Λασκαρίδης & ΣΙΑ Ε.Ε., μια εταιρία η οποία μετράει 36 χρόνια στον σχεδιασμό, στην οργάνωση και στον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων και καταστημάτων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

H εταιρία ΕΛ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για 36 χρόνια ειδικεύεται στον σχεδιασμό, στην οργάνωση και στον εξοπλισμό χώρων μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων, καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, ζαχαροπλαστείων και στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και αυστηρά επιλεγμένες κατασκευαστικές εταιρίες καθώς και μεγάλους οίκους του εξωτερικού εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα.

Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός των χώρων, η οργάνωση και η συνεχής τεχνική υποστήριξη των πελατών της αποτελεί εγγύηση για την σωστή επιλογή εξοπλισμού κάθε επαγγελματικού χώρου.

Διαθέτει άρτια εξοπλισμένο και καταρτισμένο συνεργείο, παρακαταθήκη ανταλλακτικών, καθώς και συνεχή τεχνική ενημέρωση του προσωπικού της με σκοπό την άμμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η πλήρης γκάμα των μηχανημάτων και των ανοξείδωτων κατασκευών συμπληρώνεται, με ειδικές κατασκευές inox αλλά και ειδικές εφαρμογές στην ψύξη όπου απαιτείται μελέτη και γνώση.

Μέσα από την ιστοσελίδα η οποία είναι βασισμένη στο δυναμικό imonline cms, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία, να ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες προσφορές που έχει να σας προσφέρει και να δείτε φωτογραφικό υλικό από υλοποιήσεις έργων της εταιρείας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το website ακόμα και από το κινητό σας αφού είναι πλήρως responsive και mobile friendly.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.laskaridis.com.gr