Το online παιδιατρείο της Μαρίας Αβανίδη

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η παιδίατρος Μαρία Αβανίδη, έχει το ιατρείο της στην Ν. Αλικαρνασσό, Ηρακλείου Κρήτης και την ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστεύτηκε τη νέα της ιστοσελίδα.

Λίγα λόγια για την κυρία Αβανίδη και το ιατρείο της:

H Dr. Μαρία Αβανίδη, γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Το 1996 ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Βάρνας, Βουλγαρίας, με βαθμό 'Λίαν Καλώς' (8,33). Αναγνώρισε τον τίτλο σπουδών της ως ισότιμου και αντίστοιχου προς τα χορηγούμενα πτυχία από τα τμήματα Ιατρικής των Σχολών Επιστημών Υγείας των Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α.) το 1999.

Το ιατρείο διαθέτει σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, που φέρει όλες τις πιστοποιήσεις (καρδιογράφο, φιάλες οξυγόνου, ζυγούς ακριβείας, αναστημόμετρο, πιεσόμετρο κ.ά ) και πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ο χώρος υποδοχής και το καθιστικό είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει αίσθημα χαλάρωσης και οικειότητας στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες μας.

Στον ίδιο χώρο αντιμετωπίζονται επείγοντα περιστατικά, όπως αναπνευστική δυσχέρεια (δύσπνοια), λαρυγγίτιδα κ.ά. με τον κατάλληλο ιατρικό και φαρμακευτικό εξοπλισμό.

Επιπλέον, όπου χρειάζεται παρέχεται και φυσικοθεραπεία του αναπνευστικού για την ανακούφιση των ασθενών μας.


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.avanidi.gr