Το Ntoré Gastronomy & Symposia στο διαδίκτυο

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Η ιστοσελίδα του φρέσκου project, Ntoré Gastronomy & Symposia, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο είναι πλέον online!

Λίγα λόγια για το Ntoré Gastronomy & Symposia

Με μια ιστορία που μετράει έναν αιώνα το ΝΤΟΡΕ, εμβληματικό στέκι του αστικού Ηρακλείου, αναγεννιέται στον ίδιο χώρο που αποτέλεσε για χρόνια σημείο συνάντησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Το Ntoré Gastronomy & Symposia δεσπόζει σε ένα από τα υψηλότερα σημεία στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου και αποτελεί ένα χώρο υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, γαστρονομίας, πολιτισμού και εκδηλώσεων, έκφρασης και δημιουργίας, απολαύσεων και ψυχαγωγίας.

Αποτελείται από τέσσερις θεματικούς χώρους 800 τμ που χωρίς να χάνουν την αυτονομία τους  λειτουργούν και δένουν αρμονικά μεταξύ τους: το Ntoré Gastronomy όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την  δημιουργική ελληνική κουζίνα, τις εκλεκτές ποικιλίες οίνου και ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Το Ntoré Symposia όπου στους δύο χώρους του φιλοξενούνται επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού, καθώς και επαγγελματικές συναντήσεις.

Τέλος, το Ntoré Panorama με μοναδική θέα που δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να δει από ψηλά την πόλη του Ηρακλείου, την ιστορική πλατεία Ελευθερίας, το παλιό Διοικητήριο, τη Μητρόπολη του Αγίου Μηνά, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ενετικό και το σύγχρονο λιμάνι της πόλης, το Γιούχτα, τη θάλασσα και τα βουνά της Κρήτης καθώς και να απολαύσει το μοναδικό ηλιοβασίλεμα!

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.ntore.gr