Το Κρητικό ελαιόλαδο είναι απαραίτητο, το ίδιο και η Grelia

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Την ανανέωση της έδρας των γραφείων της εταιρίας στο Ηράκλειο ακολούθησε και η ανανέωση στην ιστοσελίδα της. Μια φρέσκια έκδοση και φιλική στη χρηστικότητα της ιστοσελίδα, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να προσφέρει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων, βασισμένο στο ανανεωμένο ισχυρό και αξιόπιστο imonline cms.

Διαβάστε για την εταιρεία:

Η εταιρεία Γκρελια σας καλωσορίζει στον κόσμο του ελαιολάδου και σας εύχεται μια ευχάριστη εξερεύνηση στα μυστικά μιας από τις υγιεινότερες τροφές που μας προσφέρει η φύση. Το ελαιόλαδο!

Η Γκρελια είναι μια νέα και πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της μεσογειακής διατροφής και ειδικότερα της τυποποίησης παρθένου κρητικού ελαιολάδου. Διαθέτοντας εξειδικευμένους συνεργάτες και επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες ποικιλίες ελαιολάδου, επιχειρεί να αναδείξει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το κρητικό ελαιόλαδο προϊόν κορυφαίας διατροφικής αξίας.

Προσπάθειά μας είναι να μυήσουμε τον επισκέπτη στις ευεργετικές ιδιότητες της μεσογειακής διατροφής που βασίζεται στην ποικιλότροπη χρήση ελαιολάδου. Γιατί ήρθε η ώρα να γίνει γνωστή η αξία του ελαιόλαδου και σε όσους δεν προέρχονται από χώρες ή περιοχές παραγωγής ελαιολάδου. Γιατί το Κρητικό ελαιόλαδο είναι απαραίτητο για μια υγιεινή, ισορροπημένη αλλά και ταυτόχρονα γαστριμαργικά απολαυστική διατροφή!

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.grelia.gr