Το Talos Plaza στην οικογένεια μας

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Με μεγάλη μας τιμή παρουσιάζουμε τη νέα ιστοσελίδα του μεγαλύτερου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου της Κρήτης, Talos Plaza.

Η ιστοσελίδα είναι στηριγμένη στην ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms (www.imonlinecms.gr).
Στο www.talosplaza.gr θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα (στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες και αναλυτικές παρουσιάσεις), το πρόγραμμα προβολών των 8 αιθουσών της Odeon μαζί με την δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίων, ενημερώσεις για τις προσφορές των καταστημάτων, κινηματογραφικά νέα, αναλυτικές πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, φωτογραφική βάση δεδομένων, βίντεο γκάλερι και εικονική πλοήγηση στον πολύχωρο από το Virtual 360 (www.virtual360.gr) και άλλα.
Το προφίλ του Talos Plaza

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 9000 τ.μ.

Βρίσκεται στη θέση ΤΑΛΩΣ στην βορειοδυτική πλευρά της πόλης του Ηρακλείου στο παραλιακό μέτωπο. Απέχει μόλις 1500 μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Σχεδιασμένο ως το πρώτο Lifestyle centre στην Ελλάδα, εκφράζει την πιο σύγχρονη αντίληψη ανάπτυξης εμπορικών κέντρων, περιλαμβάνοντας ένα μοναδικό συνδυασμό εμπορικών και ψυχαγωγικών δυνατοτήτων.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει εμπορικά σήματα που αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση αφού συνδυάζει επιτυχώς ψυχαγωγία, αναψυχή, διασκέδαση κι αγορές. Πολυκινηματογράφος με 8 αίθουσες, 1500 συνολικά θέσεων, μοντέρνα εστιατόρια και καφέ, χώροι ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, μοναδικά εμπορικά καταστήματα, και άνετο στεγασμένο parking σε 2 επίπεδα.

Το Talos Plaza σχεδιάστηκε κι αναπτύχθηκε από την Δομική Ακινήτων A.E. η οποία ως εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, έχει την αποκλειστική λειτουργία και διαχείριση όντας ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου μέρους του κτιρίου.

Δείτε το νέο site του Talos Plaza εδώ: www.talosplaza.gr