Ταξιδέψτε άνετα όλη την Κρήτη με την Crete2go!

Γράφει imonline.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την Crete2go έγινε με σκοπό την παρουσίαση των υπηρεσιών μεταφοράς που προσφέρει στους επισκέπτες της στην Κρήτη.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτική μεταφορά με άνετο και κομψό τρόπο καθώς και στους όμορφους προορισμούς της Κρήτης που προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς, αναπτύξαμε μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα η οποία προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πακέτα και τις υπηρεσίες της Crete2go. Φυσικά δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση του επισκέπτη μέσα από την οποία ενημερώνεται για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της εταιρείας.

Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, η Crete2go είναι ιδανική για να κλείσετε μια βόλτα με ένα από τα ιδιωτικά της αυτοκίνητα ή μίνι βαν. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να απολαύσετε μια κομψή και άνετη μεταφορά.

Τα τελευταία κορυφαία μοντέλα οχημάτων της εταιρείας παρέχουν ασφαλή και κορυφαία μεταφορά σε όλη την Κρήτη. Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί εξασφαλίζοντας έτσι υπηρεσίες μεταφοράς με υψηλή ποιότητα.

Υπηρεσίες μεταφορές υψηλής ποιότητας σε όλο το νησί.

Για την δημιουργία ιστοσελίδας του Crete2go, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν μοντέρνο, και ελκυστικό σχεδιασμό που θα ικανοποιεί στο έπακρο την πελατειακές ανάγκες της εταιρείας.  Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στα χρώματα, την σχεδίαση, στην φόρμα για το online booking και στους προορισμούς.Οι φωτογραφίες που επιλέξαμε παίζουν μεγάλο ρόλο στην τελική εικόνα της ιστοσελίδας, καθώς και η επιλογή της αγγλικής γλώσσας καθώς απευθύνεται σε ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα όμορφα μέρη της Κρήτης.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα της ομάδας μας για το συγκεκριμένο project, ήταν η σχεδίαση και ανάπτυξη ενός ιστότοπου ο οποίος θα χαρακτηρίζεται από η εύκολη και γρήγορη περιήγηση του επισκέπτη , άψογη λειτουργικότητα και ωραία αισθητική. 

Έτσι, πετυχαίνοντας τα παραπάνω, η Crete2go έχει μία δυναμική εικόνα στον κόσμο του διαδικτύου και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε την Κρήτη σαν ντόπιος εξερευνώντας μαγικά μέρη. Μπείτε στην www.crete2go.com και ανακαλύψτε και εσείς τις υπηρεσίες μεταφοράς υψηλής ποιότητας που προσφέρει.