Σχεδιάζοντας το αύριο της ομορφιάς και της δημιουργικότητας

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Η Design Art Academy, μια διαδικτυακή ακαδημία μετεκπαίδευσης για επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς και της δημιουργικότητας, παρουσιάζει με υπερηφάνεια το κέντρο μετεκπαίδευσης της μέσω της ιστοσελίδας designartacademy.gr.

Αναλαμβάνει την μετεκπαίδευση επαγγελματιών στους κλάδους της ομορφιάς, περιλαμβάνοντας κομμωτές, Nail Artists, Makeup Artists, και πολλούς άλλους.

Εκπαιδευτική Καινοτομία

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιάζεται για την εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό τεχνικών, την εξειδίκευση υπηρεσιών, και την άμεση εφαρμογή στον επαγγελματικό χώρο.

Η ιστοσελίδα designartacademy.gr είναι σχεδιασμένη με έμφαση στη χρηστικότητα και την ευκολία πλοήγησης, προσφέροντας εξειδικευμένα μαθήματα και εκπαιδευτικό υλικό. Η εκπαίδευσή είναι σχεδιασμένη πάνω στο μοντέλο της αποκλειστικά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που προσφέρει στους εκπαιδευόμενους οικονομία χρόνου αλλά και χρημάτων.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε από την Imonline.gr, κορυφαία στον χώρο του διαδικτυακού σχεδιασμού, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική δέσμευσής της στη δημιουργία καινοτόμων και λειτουργικών διαδικτυακών παρουσιάσεων.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.designartacademy.gr για περισσότερα