Στην υπηρεσία της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Δημοσιεύθηκε η ιστοσελίδα της εταιρείας Κλιβανοτεχνική Κρήτης, μια εταιρεία μας παρέχει σε υψηλά επίπεδα υπηρεσίες και προϊόντα στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive και mobile friendly και στηρίζεται στην ταχύτητα και την αξιοπιστία του imonline cms.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Σε όλους παρουσιάζετε μια ευκαιρία στην ζωή, έτσι έγινε και για τον κύριο Ορφανουδάκη Χαράλαμπο, όταν μπαίνοντας σε ένα φούρνο το 1991 αντιλήφθηκε την ταλαιπωρία του αρτοποιού για την παραγωγή του παξιμαδιού.

Έχοντας τελειώσει την σχολή εργοδηγών - μηχανολόγων σχεδίασε και κατασκεύασε την πρώτη πρέσα κοπής παξιμαδιού και την οποία βελτίωσε αργότερα προσαρμόζοντας την στις απαιτήσεις του αρτοποιού και εξόπλισε τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής παξιμαδιού στην Κρήτη και όχι μόνο.

Γρήγορα του έγιναν προτάσεις συνεργασίας από αρτοβιομηχανίες και το 1994 επέλεξε να συνεργαστεί με την ελληνική κατασκευάστρια εταιρία Clivanexport Στεφάνου Α.Ε. με έδρα τον Βόλο, αναλαμβάνοντας το σέρβις και τις πωλήσεις των προϊόντων της σε ολόκληρη την Κρήτη.

Ιδρύοντας την εταιρία με διακριτικό τίτλο Κλιβανοτεχνική Κρήτης, εξακολουθεί να διατηρεί την ίδια στενή συνεργασία με την Clivanexport και παράλληλα για να μένει ανταγωνιστική επεκτάθηκε στις απευθείας εισαγωγές των μηχανημάτων που δεν κατασκευάζονται στο Βόλο.


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.klivanotechniki.gr.