Ρευματολόγος στην καρδιά του Ηρακλείου

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Γνωρίστε την Αργυρώ Βενετσάνη και το ιατρείο της όπου παρἑχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για όλο το φάσμα των ρευματικών παθήσεων.

Λίγα λόγια για το ιατρείο

Το ιατρείο βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου, 30 μέτρα απο τον Αγιο Μηνά, στην οδό Αμαλθείας 20 και Κατεχάκη στο δεύτερο όροφο.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο, μοντέρνο και ευχάριστο χώρο. Πλήρως ανακαινισμένο, με σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου ασθενή και συνοδού.

Συστεγαζόμαστε με το παιδιατρικό/παιδογαστρεντερολογικό ιατρείο του κυρίου Βασιλογιαννάκη Γιώργου έχοντας κοινή γραμματεία, αλλά ξεχωριστούς χώρους αναμονής και τουαλέτας.

Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο στον οποιονδήποτε.  Διατείθεται ακριβώς από κάτω θέση πάρκινγκ για άτομα με αναπηρία .Σε ακτίνα 20 μέτρων από το ιατρείο υπάρχουν στάσεις λεωφορείων, αλλά και πολύ κοντά μας βρίσκεται το πάρκινγκ του πολιτιστικού κέντρου.

Λόγω της θέσης οι πελάτες μας εχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την επίσκεψη στον ιατρό με βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Οι υπηρεσίες

Ο ασθενής στο επίκεντρο!

Στο ιατρείο μας πρώτο μας μέλημα είναι ο ασθενής! Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια, η σωστή διάγνωση και η επίλυση του προβληματος του κάθε ασθενή! Αυτό φυσικά προϋποθέτει την σωστή ενημέρωση του ασθενή, την καλή επικοινωνία και την συναπόφαση μαζί με τον ασθενη για τη θεραπευτική στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

Στο ιατρείο μας γίνεται ηλεκτρονική καταγραφή του ιστορικού υγείας του κάθε ασθενή (προσωπικός ηλεκτρονικός φάκελος υγείας). Αυτός μπορεί ανα πάσα στιγμή να δοθεί σε έντυπη μορφη στον ίδιο τον ασθενή εάν μας ζητηθεί από τον ίδιο.

Το ιατρείο μας παρἑχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για όλο το φάσμα των ρευματικών παθήσεων, αλλά γίνεται και διερεύνηση των παρακάτω συμπτωμάτων:

  • Αρθραλγία (πόνος στις αρθρώσεις)
  • Αρθρίτιδα (φλεγμονή σε άρθρωση)
  • Αρθρίτιδα που συνοδεύεται από Φλεγμονη στα μάτια
  • Αρθρίτιδα που συνοδεύεται απο εξάνθημα στο δέρμα.
  • Αρθρίτιδα που συνοδεύεται απο πόνο στη μέση.
  • Δυσκαμψία στο σώμα ή τις αρθρώσεις. 
  • Πόνους στον αυχένα, στο θώρακα, στη μεση ἡ στη λεκανη.
  • Πόνο στις αρθρώσεις που να είναι έντονοι ή να επιμένουν για διάστημα μερικών ημερών.
  • Πόνο στους μυες που να είναι έντονοι ή να επιμένουν για διάστημα μερικών ημερών.
  • Πόνο στα οστά που να είναι εντονοι ή να επιμένουν για διάστημα μερικών ημερών.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε ένα ρευματικό νόσημα.

Εκτός όμως από τις αρθρώσεις, μύες, τένοντες και τα οστά μπορούν να προσβληθοὐν και αλλα όργανα του σώματος όπως: η καρδιά, οι πνεύμονες, το έντερο, το ήπαρ, τα νεφρά, τα αγγεία, τα μάτια, το δέρμα, τα νεύρα, ο εγκέφαλος, το αίμα κ.α. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα συμπτώματα ποικίλουν.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.revmatologosirakleio.gr