Πλαστικά Κρήτης και imonline μαζί

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Μια ακόμα συνεργασία ήρθε να προστεθεί στο συνεχώς ευρυνόμενο πελατολόγιο μας. Αυτή τη φορά η Πλαστικά Κρήτης ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες της Κρήτης, βασίστηκε στη πολυετή εμπειρία της imonline για την επιτυχή ανάδειξη της εταιρικής παρουσίας της στο διαδίκτυο.

H Πλαστικά Κρήτης, μια εταιρία με δράση που ξεκινάει πίσω στο 1970, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πλαστικών προϊόντων της Ελλάδας με διεθνή δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εταιρίας απευθύνονται στη βιομηχανία πλαστικών ως πρώτες ύλες, στον αγροτικό τομέα καθώς και σε έργα διαχείρισης των υδάτινων πόρων και προστασίας του περιβάλλοντος. Εξάγει προϊόντα της σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως, ενώ διατηρεί ένα δίκτυο θυγατρικών εταιριών και παραγωγικών εγκαταστάσεων σε Γαλλία, Ρουμανία, Πολωνία, Ρωσία, Τουρκία και Κίνα. 

Η ιστοσελίδα, βασιζόμενη στην ταχύτητα και ασφάλεια του νέου δυναμικού imonline cms, προσφέρει στον επισκέπτη αμεσότητα μέσα από τη φιλική και γρήγορη πλοήγηση της στο σωστά κατηγοριοποιημένο περιεχόμενο της, είναι responsive στη πλοήγηση κινητών συσκευών και εξυπηρετεί σε δύο γλώσσες.

Πλαστικά Κρήτης

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ:  www.plastikakritis.com