Πανακάκης Food Solutions από το 1977

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Γνωρίστε διαδικτυακά, την κορυφαία εταιρεία εμπορίας τροφίμων και ποτών, Πανακάκης όπου δραστηριοποιείται αδιάκοπα στις HO.RE.CA αγορές σε όλη την Ανατολική Κρήτη και στο Ρέθυμνο.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. είναι εξέλιξη της ατομικής εταιρίας ΠΑΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που ιδρύθηκε το 1977. Δραστηριοποιείται αδιάκοπα από τότε στις HO.RE.CA αγορές σε όλη την Ανατολική Κρήτη και στο Ρέθυμνο με έδρα το Ηράκλειο. 

Ξεκίνησε ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος εταιριών τροφίμων και ποτών, επέκτεινε τις εμπορικές της δραστηριότητες μετά την πρώτη δεκαετία της ζωής της με καινούριες συμφωνίες και τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει προχωρήσει και στις εισαγωγές προϊόντων από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. 

Συμπληρώνοντας πλέον σαράντα πέντε χρόνια ζωής έχει αναπτύξει αποκλειστική συνεργασία με αρκετές τοπικές, ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρίες και εργοστάσια. Έχει δημιουργήσει έτσι ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών προϊοντικών και συμβουλευτικών λύσεων.

Με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει σε νέες αξιόλογες συνεργασίες, σε καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της, σε πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά και τα τελευταία χρόνια σε όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλοντικό αποτύπωμα.


Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.panakakis.gr