Οικ-ειοτητα από Stamatiou Homes

Γράφει imonline.gr

Η εταιρεία Stamatiou Homes εμπιστεύτηκε την imonline για την κατασκευή της διαδικτυακής της προβολής, η οποία αναλαμβάνει ένα ποικίλο εύρος εργασιών, όπως ανακαινίσεις, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, μονώσεις και άλλα.

Η μακρόχρονη πορεία της οικογένειας Σταματίου στους τομείς της δόμησης και κατασκευής τζακιών φέρει ένα διακεκριμένο τίτλο στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου καθώς απαρτίζεται από ένα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ανταποκρινόμενη πάντα στις πελατειακές ανάγκες και συνάμα εξασφαλίζοντας επαγγελματισμό και ποιοτική εργασία.

Λίγα λόγια για την εταιρεία...

Από την ίδρυση της, εταιρεία Σταματίου έχει επιδείξει 40 χρόνια συνεχούς κι επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των κατασκευών.

Από το 1974 που ο Ιωάννης Σταματίου άρχισε να ασχολείται με τις κατασκευές έως σήμερα, το επώνυμο Σταματίου έγινε συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας χάρη στην ευσυνειδησία και την έμφαση στη λεπτομέρεια στην ολοκλήρωση των έργων και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Σήμερα η εταιρεία Σταματίου Ιωάννης και Υιοί Ο.Ε. εξελίσσεται στην Stamatiou Homes, επεκτείνει τις δραστηριότητες της, πιστοποιεί με ISO τις διαδικασίες της και πλέον παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή κατοικιών κρατώντας πάντα σταθερές αξίες του ονόματος Σταματίου.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Δείτε την εδώ: www.stamatiouhomes.gr.