Οδοντιατρικές υπηρεσίες Αλίκη Χατζογιάννη & συνεργάτες

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Ολοκληρώθηκε η ιστοσελίδα του οδοντιατρικού γραφείου Αλίκη Χατζογιάννη & συνεργάτες, ένα ιατρείο με εμπειρία 10 χρόνων στον οδοντιατρικό χώρο.

Λίγα λόγια για το ιατρείο:

Το οδοντιατρείο μας βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στη Πλατεία Κύπρου 9, έναντι του κηποθέατρου Ν. Καζαντζάκη (ΟΑΣΗ), δίπλα στη Πυροσβεστική Υπηρεσία. Είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς είναι κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου και  εξυπηρετείται από την αστική συγκοινωνία. Για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο τους εύκολα θα βρουν χώρους στάθμευσης στους διάφορους  δρόμους  περιμετρικά του ιατρείου  μας, ενώ σε κοντινή απόσταση  βρίσκεται και το δημοτικό παρκινγκ της Καινούργιας Πόρτας, όπου η στάθμευση παρέχεται δωρεάν.

Στη παρούσα διεύθυνση έχουμε μεταφερθεί τα τελευταία δύο χρόνια - συμπληρώνοντας 10 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον οδοντιατρικό χώρο-  έπειτα από τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των ασθενών μας και κατόπιν παροτρύνσεων τους, εκπληρώνοντας εν μέρει και το όραμα μας για παροχή σύγχρονων, υψηλού επιπέδου οδοντιατρικών υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό σύμφωνα με  τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πρόκειται για  ένα καινούργιο οργανωμένο χώρο που έχει διαμορφωθεί με γνώμονα  την άνεση, τη σωστή λειτουργικότητα και την εξυπηρέτηση των ασθενών μας. Διαθέτει ένα άνετο, ευχάριστο  και σύγχρονο χώρο υποδοχής για την όσο δυνατόν καλύτερη παραμονή σας στο χώρο, ενώ  τα ιατρεία μας είναι κατάλληλα εξοπλισμένα έτσι  ώστε να ανταποκρίνονται  στην υψηλής απαίτησης οδοντιατρική. Διαθέτουν άρτιο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όσον αφορά την ασφάλεια, την υγιεινή και την αποστείρωση, ενώ παράλληλα το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών με άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα .  

Με αρωγούς την εξειδικευμένη γνώση, τη τεχνολογία αιχμής, την πολύχρονη εμπειρία, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και τη καινοτομία εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την ασφάλεια στη παροχή οδοντιατρικών  υπηρεσιών ενώ παράλληλα μπορούμε να καλύψουμε τις αισθητικές αλλά και τις λειτουργικές ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ασθενή.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.chatzogianni.gr.