Οδηγείστε όλη την Κρήτη με την KretaCars – Auto rentals

Γράφει imonline.gr

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων KretaCars - Auto rentals υλοποιήθηκε με στόχο την πραγματοποίηση της απόλυτης οδηγικής εμπειρίας σε έναν από τους πιο όμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς, στην Κρήτη.

Λόγω της φύσης των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, το website δημιουργήθηκε με έναν σύγχρονο και ελκυστικό σχεδιασμό ο οποίος να μπορεί εύκολα να πείσει τον επισκέπτη να ενοικιάσει το κατάλληλο αυτοκίνητο για τις διακοπές του στο νησί. 

Η KretaCars – Auto rentals είναι μία εταιρεία η οποία γνωρίζει σε βάθος την αγορά, παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και γρήγορη ολοκλήρωση συναλλαγής. Για την ομάδα μας ήταν πολύ σημαντικό να υπάρχει η αυτοματοποιημένη κράτηση του πελάτη και να ολοκληρώνεται γρήγορα και εύκολα η κράτηση μέσα σε 5 απλά βήματα. Φυσικά δώσαμε έμφαση στο design, στο φωτογραφικό υλικό και γενικότερα στο σωστό περιεχόμενο το οποίο θα κάνει την εταιρεία να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Προσθέσαμε όλο το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα με ελκυστικό τρόπο, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο πελάτης πριν προβεί στην ενοικίαση του αυτοκινήτου.

Η απόλυτη οδηγική εμπειρία σε όλη την Κρήτη.

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της, η μεγαλύτερη ικανοποίηση, ανταμοιβή και διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες της. Η KretaCars – Auto rentals με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη παρέχει οικονομικά, καινούργια και ασφαλή οχήματα υψηλής ποιότητας και πάντα με έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση. 

Δημιουργήσαμε ένα website στο οποίο είναι ξεκάθαρες οι ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους. Φυσικά, η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε τέσσερις γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά, έτσι ώστε να στοχεύσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό. Επομένως με στόχο τις υψηλές επιπέδου υπηρεσίες στις μισθώσεις οχημάτων και την σίγουρη ικανοποίηση του πελάτη με γνώμονα την ασφάλειά, στο www.kretacars.com θα βρείτε το κατάλληλο αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει να ταξιδέψετε σε όλα τα όμορφα μέρη της Κρήτης.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ:  www.kretacars.com