Ο σύμμαχος του μελισσοκόμου στο διαδίκτυο

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Το Μελισσοκομικό Εργαστήρι Κρήτης αποτελεί μια εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, κατασκευής και εισαγωγής μελισσοκομικών εφοδίων αλλά και μηχανημάτων από το 1986.

Το Μελισσοκομικό Εργαστήρι Κρήτης δημιουργήθηκε το 2004, από τη Χαρά Παναγιωτάκη και τον Γιάννη Δερμιτζάκη, με την ενασχόληση τους στην μελισσοκομία να ξεκινάει από πολύ νωρίς, αφού προέρχονται από οικογένειες που ασχολούνται επαγγελματικά με την μελισσοκομία εδώ και 60 χρόνια.

Χάρις την εμπειρία και την πείρα χρόνων η εταιρεία παρέχει στήριξη στον επαγγελματία αλλά και στον ερασιτέχνη μελισσοκόμο, δίνοντας λύση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Επίσης αποσκοπεί στην βελτίωση και στον εκσυγχρονισμό κάθε μελισσοκόμου μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και δοκιμή νέων προϊόντων.

Στην ιστοσελίδα δημιουργία της εταιρείας μας, η οποία είναι βασισμένη στο δυναμικό imonline cms, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μελισσοκομικών εφοδίων, για την πορεία της παραγωγής μελιού από την αρχή μέχρι την τυποποίηση, ενώ είναι εύκολη η περιήγηση και από το κινητό σας τηλέφωνο αφού η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive και mobile friendly.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.melissokomikoergastiri.gr.