Ο χρυσός της φύσης στο διαδίκτυο

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Δημοσιεύθηκε σήμερα η ιστοσελίδα της εταιρείας Nature's Gold, ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα και συνάμα μια εγκυκλοπαίδεια στο διαδίκτυο με κάθε πληροφορία για τα βότανα.

Στηριζόμενο στην ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία του imonline cms (www.imonlinecms.gr), μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.myhealthmarket.gr

Διαβάστε περισσότερα για την εταιρεία:

Το myhealthmarket.gr δημιουργήθηκε από την αγάπη μας για την φύση και για όλα όσα έχει να μας προσφέρει. Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ( e-shop ) ο καθένας θα μπορεί να βρει πάνω από όλα ποιοτικά προϊόντα για την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία.

Φιλοδοξούμε, να καλύψουμε την αυξανόμενη ανάγκη του ανθρώπου για φυσική θεραπεία και αποτοξίνωση, προσφέροντας προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Επίσης, παρέχουμε πληροφορίες για τις ποικιλίες βοτάνων που διαθέτουμε, τις θεραπευτικές ιδιότητες τους, καθώς και συμβουλές για παραδοσιακές χειροποίητες συνταγές, για την κατασκευή φυτικών φαρμάκων και καλλυντικών. Εργαζόμαστε με συνέπεια και αφοσίωση προσπαθώντας να εναρμονίσουμε τις ανθρώπινες ανάγκες με τις φυσικές επιλογές, με κύριο γνώμονα την επίτευξη ενός καλύτερου επιπέδου υγείας και βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Η ομάδα του myhealthmarket αποτελείται από επιστήμονες-επαγγελματίες, με πολύ καλή γνώση για τα φυσικά προϊόντα και τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, προσφέροντας ταυτόχρονα το καλύτερο on line service και τις καλύτερες τιμές σε άριστης ποιότητας προϊόντα.

Κυρίαρχος και πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών των πελατών μας αλλά και η διασφάλιση της υγείας τους. Επίσης εγγυούμαστε την ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.