Ο γύρος του διαδικτύου ψήνεται στο marnellos.gr

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

O Μαρνέλλος ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια - ψησταριές στο Ηράκλειο, φημισμένο για τον μοναδικό στην γεύση του χοιρινό γύρο αλλά και τα σουβλιστά κρέατα, πάει την παραγγελία ένα βήμα μπροστά, φέρνοντας την στο διαδίκτυο με την βοήθεια της εταιρείας μας.

Το εστιατόριο Μαρνέλλος βρίσκεται επί της λεωφόρου Παπαναστασίου 125, σερβίροντας καθημερινά κρέατα σούβλας, κρέατα σχάρας, υπέροχες σαλάτες καθώς και ποικιλία μαγειρευτών διαφορετική κάθε μέρα που αν έχετε δοκιμάσει γνωρίζεται την νοστιμιά τους. 

Αν πάλι έχετε ακούσει για τον Μαρνέλλο και θέλετε να δοκιμάσετε τις νοστιμιές του δεν χρειάζεται καν να επισκεφτείτε το κατάστημα, αρκεί να μεταβείτε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα marnellos.gr και να ανακαλύψετε όλες τις νόστιμες επιλογές που έχει να σας προσφέρει.

Όλα τα πιάτα παρουσιάζονται μέσα από αληθινές φωτογραφίες των ίδιων των πιάτων, ενώ έχετε την επιλογή να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε γρήγορα και εύκολα με ένα απλό κλικ τα υλικά που επιθυμείτε, καθώς και να δώσετε οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση αφορά το πιάτο σας με γραπτό κείμενο.

Επιπλέον, δημιουργώντας ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα, μπορείτε να νιώθετε σαν συχνός πελάτης, αφού κάθε φορά που συνδέεστε το site έχει την δυνατότητα να κρατάει ιστορικό των παραγγελιών σας δίνοντας σας την επιλογή να πραγματοποιήσετε τις ίδιες παραγγελίες ξανά.

Επισκευτείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.marnellos.gr