Νέο eshop Les Grecs

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα που ακούει στο όνομα Les Grecs, στα Ελληνικά "Οι Έλληνες", βρίσκεται στο διαδίκτυο και είναι αφιερωμένο στο ποιοτικό ρολόι, κόσμημα και άλλα.

Η εταιρεία μας έφερε εις πέρας την ανακατασκευή της ιστοσελίδας lesgrecs.gr, η οποία δίνει έμφαση στο ρολόι και το κόσμημα.

Στην ιστοσελίδα μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά προϊόντα από τις παρακάτω κατηγορίες:
  • Ρολόι
  • Κόσμημα
  • Μονόπετρο
  • Βέρες
  • Σταυρός
Η ιστοσελίδα βασίζεται στην ταχύτητα και ποιότητα του imonline cms (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία Les Grecs είναι γνωστή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ως συνώνυμο της ποιότητας, της ποικιλίας και της εμπειρίας στο χώρο του γάμου και του κοσμήματος. Τα καταστήματα μας στο Ηράκλειο είναι νέοι, άνετοι και φιλόξενοι χώροι, έτοιμοι να σας αποκαλύψουν τα μυστικά για έναν ξεχωριστό γάμο. Το έμπειρο προσωπικό μας με τις εξειδικευμένες γνώσεις θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά το καλύτερο για εσάς μέσα από μια τεράστια συλλογή.

Στο χώρο του κοσμήματος προσφέρουμε μοναδικά χειροποίητα κομμάτια σε άριστη ποιότητα και απίστευτες τιμές. Η συλλογή μας σε κοσμήματα (μονόπετρα, σετ κοσμημάτων, σταυροί, βέρες) αλλά και επώνυμα ρολόγια εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.


Επισκευτείτε το lesgrecs.gr εδώ.