Νέα ιστοσελίδα για το Talos Plaza

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Ένα έτος μετά την τελευταία ανανέωση το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη εμπιστεύτηκε για μια ακόμα φορά την εταιρεία μας για την προβολή του στο διαδίκτυο!

Νέα ιστοσελίδα λοιπόν, 100% νέα εικαστική προσέγγιση που ορίζει το πλάτος της οθόνης του επισκέπτη, responsive (η ιστοσελίδα μικραίνει και μεγαλώνει στο πλάτος ανάλογα με την ανάλυση σας) και mobile friendly.

Καλή πλοήγηση!

Λίγα λόγια για το Talos Plaza

Προφίλ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Κρήτη συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 9.000 τ.μ. Βρίσκεται στη θέση ΤΑΛΩΣ στην βορειοδυτική πλευρά της πόλης του Ηρακλείου στο παραλιακό μέτωπο. Απέχει μόλις 1.500 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Σχεδιασμένο ως το πρώτο Lifestyle centre στην Ελλάδα, εκφράζει την πιο σύγχρονη αντίληψη ανάπτυξης εμπορικών κέντρων, περιλαμβάνοντας ένα μοναδικό συνδυασμό εμπορικών και ψυχαγωγικών δυνατοτήτων.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει εμπορικά σήματα που αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση αφού συνδυάζει επιτυχώς ψυχαγωγία, αναψυχή, διασκέδαση κι αγορές. Πολυκινηματογράφος με 8 αίθουσες, 1.500 συνολικά θέσεων, μοντέρνα εστιατόρια και καφέ, χώροι ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, μοναδικά εμπορικά καταστήματα, και άνετο στεγασμένο parking σε 2 επίπεδα.

Το Talos Plaza σχεδιάστηκε κι αναπτύχθηκε από την Δομική Ακινήτων A.E. η οποία ως εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, έχει την αποκλειστική λειτουργία και διαχείριση όντας ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου μέρους του κτιρίου. Η ιστοσελίδα βασίζεται στην πέμπτη έκδοση του imonline cms.

Επισκεφθείτε το νέο talosplaza.gr: εδώ.