Νέα εικόνα για τα φίλτρα νερού Veluda

Γράφει Μανόλης Μαθιουδάκης

Μέσα από την άρρηκτη συνεργασία που μας συνδέει με την εταιρεία Veluda και την επιτυχημένη πορεία της στο διαδίκτυο, έφτασε η στιγμή για ανανέωση της ιστοσελίδας, σχεδιασμένη να εξυπηρετεί νέες ανάγκες και σκοπούς.

Πλέον στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης επικεντρώνεται περισσότερο στα προϊόντα, ενώ αποκτά αμεσότερη επαφή μέσα από την αμεσότερη πλοήγηση.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στο imonline cms και είναι φυσικά πλήρως responsive.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

H εταιρία ΒΕΛΟΥΔΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1999 και έχει την έδρα της στο Ηράκλειο Κρήτης.

Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα προώθησης προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, έχουμε επιλέξει ως συνεργάτες τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά τον κόσμο και έτσι δημιουργήσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Επιδιώκοντας την συνεχή και πλήρη ενημέρωσή μας, σε ότι αφορά τις νέες τεχνολογίες, έχουμε γίνει μέλη του παγκόσμιου οργανισμού ποιότητας νερού Αμερικής  WQA in USA (Water Quality Association) και του Ελληνικού οργανισμού νερού HWA (Hellenic Water Association).

Με γνώμονα την ποιότητα, από το 2007 έως και σήμερα, έχουμε πιστοποιηθεί από το μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης παγκοσμίως DQS-UL με ISO 9001 σε ότι αφορά την εμπορία, την τοποθέτηση και το service και με ISO 22000 σε ότι αφορά το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων. Επίσης, τα προϊόντα μας διαθέτουν BARCODE 520 καθώς και σειριακούς αριθμούς. 

Πραγματοποιούμε πωλήσεις χονδρικής σε Ελλάδα και Ευρώπη και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων με παρακαταθήκη ειδών αλλά και μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών.

Στόχο μας έχουμε την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και την συνεχή έρευνα για καινοτόμα προϊόντα.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.veluda.gr.