Νέα διαδικτυακή παρουσία το La Scala Fish & Meat Restaurant

Γράφει Μανώλης Βαρούχας

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα ενός από τα πιο δημοφιλή και πολυτελή εστιατόρια της Χερσονήσου. Το La Scala Fish & Meat Restaurant ανανεώνει την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω της εταιρείας μας.

Με σύγχρονο design και template που προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή, η ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη ευχάριστη και εύκολη περιήγηση. Γνωρίστε τους υπέροχους χώρους του La Scala μέσα από το άλμπουμ φωτογραφιών του μαγαζιού και κάντε κράτηση.

Η ιστοσελίδα στηρίζεται στην ταχύτητα και αξιοπιστία του imonline cms.

Λίγα λόγια για το La Scala

Το εστιατόριο La Scala Fish & Meat Restaurant λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου στην πανέμορφη Χερσόνησο της Κρήτης! Οι εγκαταστάσεις του εστιατορίου είναι υπερσύγχρονες και αποτελούν υπόδειγμα για την εξασφαλισμένη και εγγυημένη ικανοποίηση του πελάτη.

Στο La Scala Fish & Meat Restaurant μπορεί κανείς να απολαύσει φρέσκα Θαλασσινά, Ιταλικό φαγητό, καθώς επίσης πιάτα από την μεσογειακή και ελληνική κουζίνα. Όλα τα υλικά από τα οποία δημιουργούνται τα πιάτα μας αλλά και τα κρεατικά μας είναι πάντα ολόφρεσκα προϊόντα της ντόπιας αγοράς.

Έτσι λοιπόν ο πελάτης μπορεί στο πολύ άνετο και εκλεπτυσμένο χώρο μας να απολαύσει γαστρονομικά αριστουργήματα με την απόλυτη φροντίδα του σεφ μας καθώς αγναντεύει την ατελείωτη θεά που απλώνεται μπροστά στο Κρητικό πέλαγος.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.la-scala.gr